Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Český milionář Kant poslal drsný vzkaz: S novou ženou po boku nakope zadek...

Autor: SKS - 
8. listopadu 2019
06:15

Zřejmě se schyluje k drsné právnické bitvě! Český podnikatel Miloš Kant (63), kterému jeho bývalá snoubenka Margarida Aranhaová (26) několikrát hrozila žalobou, na sociální síti zveřejnil fotku se svou advokátkou a doplnil ji bojovným vzkazem. Miloš je, zdá se, odhodlaný a chce někomu „nakopat zadek“. Právě svým pozadím je Margarida proslulá... Náhoda?!

Bouřlivý vztah česko-švýcarského podnikatele Miloše Kanta a portugalské televizní hvězdy Margaridy Aranhaové zřejmě napíše další velkou kapitolu. Jak se zdá, mezi bývalými snoubenci se schyluje k tvrdému střetnutí v soudních síních.

Miloš Kant na svém instagramovém profilu takovou možnost naznačil, když během jediného dne zveřejnil 17 fotografií s pohlednou kráskou Biancou, která ho na většině snímků líbá na tvář. Dotyčná je Kantovou právní zástupkyní.

„Bianca, moje právnička… Nakopeme je do zadku!“ vzkázal Miloš odhodlaně na sociální síti. Podnikatel už ale nevysvětlil, co přesně tímto příspěvkem myslel. Je možné, že jde o bojovný vzkaz bývalé snoubence Margaridě?

Vnadná Portugalka Kantovi už dříve vyhrožovala právníky v souvislosti s používáním jejích fotografií pro propagační účely Kantova nočního klubu. Šedesátník sice tvrdil, že Margarida za focení dostala řádně zaplaceno, právy na užití snímků ale český rodák zřejmě nedisponuje.

Podle Kanta Margarida také hrozila, že podá žalobu, pokud její ex poskytne médiím nebo zveřejní jejich společnou konverzaci. Tuto podmínku podnikatel porušil, když se portugalským novinářům snažil dokázat, že se z něj jeho bývalka pouze snažila vyloudit co nejvíc peněz.

To ostatně potvrdila sama Margarida, když vypustila zprávu, že s Kantem neměla sex a byla s ním jen proto, že jí za to platil. Jedno lze říct s jistotou. Pokud se bývalí partneři skutečně potkají v soudní síni, určitě se to neobejde bez vzájemných urážek a bizarních obvinění.

kapturek ( 8. listopadu 2019 20:10 )

by mě zajímalo proč se tady pořád píše o nějakém starém chuj.ovi který si myslel že ho nějaká *** miluje a nejde ji o peníze

Vsude-samej-chcipak ( 8. listopadu 2019 17:50 )

Ten je tupej jak Damir55 🤣🤣🤣😜😜😜😜🤣😂😂😂😆👍👍

majojo ( 8. listopadu 2019 16:12 )

No, hlavně, že se s tím dostal do bulváru, primitive.

Vsude-samej-chcipak ( 8. listopadu 2019 14:04 )

Bulvarní hnuj ctou jen ubožaci.Myslim ten Premium 😁

Anifa ( 8. listopadu 2019 11:17 )

Také to nechápu.Mozek mezi koulema

Zobrazit celou diskusi