Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nataša kvůli nemoci přišla o ruku: Kolegové se jí skládají na novou, můžete pomoci i vy

Nataša kvůli nemoci přišla o ruku: Kolegové se jí skládají na novou, můžete pomoci i vy
Nataša kvůli nemoci přišla o ruku: Kolegové se jí skládají na novou, můžete pomoci i vy  (Autor: archiv rodiny)
Autor: dce - 
19. října 2019
15:40

Pomoci své kolegyni a mladé mamince dvou dětí se rozhodli pracovníci firmy Poličské strojírny. Nataša (39) přišla kvůli vážné nemoci o část ruky, v návratu k běžnému životu by jí pomohla bionická protéza, jenže tu jí pojišťovna neuhradí. Pomoci jí můžete i vy.

Maminka dvou malých kluků (5, 9) Nataša Benešová pracuje v Poličských strojírnách už několik let. V roce 2018 ale skončila kvůli vážné nemoci na operaci. Aby přežila, musela obětovat část ruky.

„K poměrně normálnímu životu by jí pomohla bionická protéza, avšak pořizovací cena je velmi vysoká. Zdravotní pojišťovna bohužel tuto protézu nehradí, a tak si musí nákladnou bionickou protézu uhradit sama,“ popisují její kolegové na facebooku.

Nataša našetřeno nemá - částku 1 800 000 korun, kterou bionická ruka stojí, by asi měl „pod matrací“ jen málokdo. Proto se jí kolegové rozhodli pomoci a zřídili transparentní účet, na který přispěli od 8. října už více jak 80 000 korunami.

Pomoci k návratu do starého života můžete Nataše i vy. Peníze můžete zaslat na účet s číslem: 8338022/0800.

Sibyla ( 19. října 2019 20:03 )

trochu tomu nerozumím . ten kdo pracuje, si má na protézu našetřit a ten kdo nepracuje, může házet odpadky z okna a z daní pracujících se platí úklid ???

Zobrazit celou diskusi