Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásnou studentku (21) obvinili z fetování na WC v restauraci: Měnila si pytlík vývodu střev!

Autor: chal, chal - 
9. září 2019
20:14

Amber Daviesová je na první pohled úplně obyčejná 21letá studentka. Je krásná, usměvavá a přátelská. Její osud je ale oproti ostatním vrstevníkům o něco těžší. Amber má totiž od 13 let zavedený vývod střev. Kvůli svému zdravotnímu stavu se studentka často setkává s nepochopením okolí.

I obyčejné posezení s přáteli v hospodě se pro 21letou Amber Daviesovou může změnit v traumatický zážitek. Přesně tak tomu bylo o prázdninách při návštěvě pobočky restaurační sítě Wetherspoons.

Amber se zvedla od stolu a zamířila na záchod pro invalidy. Studentka měla akutní problémy s vývodem střev, a tak využila toalety pro hendikepované. Když vyšla ven, čekalo ji nemilé překvapení.

„Paní z ostrahy mě a mého přítele popadla za ruce a obvinila nás, že jsme na toaletě dělali, co jsme neměli. Snažila jsem se jí vysvětlit, o co jde, nezvyšovala jsem hlas,“ popsala Amber nepříjemný zážitek na instagramu.

Od zaměstnanců restaurace prý při příchodu dostala klíč od toalety pro vozíčkáře, ostraha o tom ale podle všeho nevěděla a mladou dvojici obvinila, že na záchodě šňupala drogy! Paní z ochranky pak vyvedla přítele Amber před restauraci.

„Byla jsem rozčilená, neudělali jsme nic špatného,“ sdělila dívka. Pytlík, do kterého obsah střev vývodem míří, je třeba vyměňovat až patnáctkrát denně. Mluvčí restauračního řetězce se Amber omluvil a jako odškodnění jí nabídl dárkový kupon.

Zobrazit celou diskusi