Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dětská televizní hvězda ve 20. týdnu potratila: Snímky s mrtvým miminkem sdílela na sociálních sítích

Autor: rc - 
6. července 2019
18:00

Dojemné fotografie z nemocnice na sociální síti publikovala Joy-Anna Duggarová (21). Bývalá dětská televizní hvězda se svým manželem Austinem Forysthem (25) čekala již druhého potomka. Jednadvacetiletá hvězda reality show však potratila ve dvacátém týdnu těhotenství. Na fotografiích pořízených na nemocničním lůžku se manželé loučí se svou zesnulou dcerkou Annabelle Elise.

Joy-Anna Duggarová je bývalou dětskou televizní hvězdou, která se proslavila v pořadech pro dospívající mládež. Na jedné konferenci ohledně domácího vzdělávání se Joy-Anna jako dítě seznámila s Austinem Forsythem, s nímž začala randit v roce 2016. O rok později se konala svatba. 

Joy-Anna pochází z početné rodiny. Celkem má osmnáct sourozenců a tak novomanželé s potomky moc dlouho nečekali. Začátkem roku 2018 na svět přivítali prvorozeného synka Geideona Martyna Forsytha. Jejich společný život vypadal jako příběh z červené knihovny. V květnu manželé oznámili, že na svět přivítají dalšího potomka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Today marks one week since we heard these words… . “So this is your baby’s heart (pointing to the ultrasound screen). I don’t hear a heartbeat or see any movement.” . We had gone in for our 20-week ultrasound and gender reveal. It was a baby girl. Although we don’t understand why, God has given us unexplainable peace and comfort during this very difficult time. Yes, it still hurts and we have cried countless tears, but we know that we can trust the Lord. In the words of King David after the loss of his baby, “I shall go to him, but he shall not return to me” (2 Sam 12:23). We don’t grieve as those who have no hope because we trust that we will see this little one again. We named her Annabell Elise. Annabell means “God has favored me”, and Elise means “God satisfies”. What a precious thing to know that when our daughter opened her eyes, the first thing she saw was the face of Jesus. Please pray for continued healing, not only physically but for our hearts as well. . “All the way my Savior leads me; What have I to ask beside? Can I doubt His tender mercy, Who through life has been my Guide? Heav’nly peace, divinest comfort, Here by faith in Him to dwell! For I know, whate’er befall me, Jesus doeth all things well, For I know, whate’er befall me, Jesus doeth all things well.” -Fanny Crosby

Příspěvek sdílený Austin & Joy Forsyth (@austinandjoyforsyth),Čec 3, 2019 v 8:01 PDT

 

Joy-Anna však o dítě přišla. Potratila ve dvacátém týdnu těhotenství. „Byla to holčička. Pojmenovali jsme ji Annabell Elise,“ stojí v příspěvku na sociální síti. „Měli jsme ji pouze dvacet týdnů. Život je křehký a cenný. Tak děkujeme bohu, že nám ji dal alespoň na tak krátkou dobu. V našich srdcích bude navždy,“ stojí dále v příspěvku. Pár nejprve na sociální síti publikoval černobílou fotografii, na níž je v objetí.

O něco později se na sociální síti objevily další snímky, na nichž pár drží v dlaních maličkou Annabell. Zároveň k sérii fotografií přidal i snímek Annabelliných otisků chodidel. Na fotografiích se objevila i sestra Joy-Anny Jill Dillardová a máma Michelle (52), které se sklánějí nad plačící Joy, jež drží v rukou holčičku.   

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

pfafgesi ( 7. července 2019 00:45 )

Přejít na SpFling.com - skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sex partnera!

Zobrazit celou diskusi