Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jako z bondovky: Kim Čong-un prý předhodil svého generála piraním

Autor: vk, csk - 
10. června 2019
20:11

Severokorejský vůdce Kim Čong-un (35) je stejně jako tamní režim znám svou krutou povahou. Tvrdé a nemilosrdné tresty čekají každého, kdo se mu něčím zprotiví. Podle zahraničních zdrojů se měl jednou z posledních obětí jeho rozmarů stát nejmenovaný generál, kterého hodil do nádrže plné piraní. Jako inspirace mu prý posloužil agent James Bond!

Důstojník se měl pokusit o státní převrat, proto ho stihl nejkrutější trest. Sežraly ho piraně v obří nádrži, kterou jen pro tyto speciální účely nechal Kim zřídit v rezidenci Ryongsong. Domnělí svědci »popravy« tvrdí, že generála ještě před samotným svržením do vody pořezali na pažích a trupu, pravděpodobně proto, aby ryby ucítily krev a tak se do své oběti pustily co možná nejrychleji.

Od roku 2011, kdy se Kim ujal moci, už prý nechal zavraždit 16 spolupracovníků, tyto informace se ale velmi těžce ověřují. „Chce, aby všichni věděli, že pokud ho zradí, čeká je velmi nepříjemná smrt. A to i jeho nejbližší lidi. Použít k zabití odpůrce piraně, to je klasický Kim. Strach používá jako svůj politický nástroj,“ cituje Daily Star svůj zdroj.

Rybičky až z Brazílie

Diktátor se měl před svými pracovníky chlubit, že se inspiroval scénou z bondovky Žiješ jenom dvakrát (1967), kde legendárního agenta 007 ztvárnil Sean Connery (88). V tomto díle padouch Blofeld zabije zrzavou agentku Helgu Brandtovou tak, že ji hodí do bazénu plného piraní. Scénu, v níž si zahrála Karin Dorová (†79), známá též jako Ribana z Vinnetoua, si Kim zamiloval natolik, že si nechal z Brazílie dovézt stovky krvežíznivých rybek, jež jsou schopné svými zuby ostrými jako břitva ohlodat člověka na kost.

PPP150W ( 11. června 2019 08:19 )

Přitroublíku, taky mám jednu známou co říká to co vy. Je dcerou komunistického generála v.v. Pravda, ta žádné strádání nezažila. Asi jako vy.

PPP150W ( 11. června 2019 08:15 )

Není nic snadnějšího, než sbalit kufry a jet za Kimem vy dva hrdinové.

Taurus70 ( 11. června 2019 07:26 )

To bude urcite ten general co jste o nem psali ze ho po rozhovorech s Trumpetou rozstrileli raketometem a minuly tyden vedle Kima sedel v divadle,smesne lez strida jeste vetsi lez,je to stejna pohadka jako to ze za socialismu byl hlad bida a vsechno spatne opak je pravdou pritroublici😂😂😂😂

5nastolevceskych ( 10. června 2019 23:43 )

Komunisté jsou ve vraždění nápadití. Naši Dr.Horákovou odsouzenou k oběšení škrtili "na prkně", pomocník kata jí napínal za nohy. Umírala necelou čtvrthodinku. Netodiku popravy podepsal soudruh Gottwald osobně. Protože piraně u nás nejsou a dovážet je moc drahé.

vagin-analev ( 10. června 2019 20:44 )

A co chtít víc od komunistu jako Kim Čong-un, Maduro, Putin, Zeman, Si Ťin pching jedině diktát a vraždy.

Zobrazit celou diskusi