Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Televizní dokument odhaluje: I pes může být gay!

Franco o feny nestojí, zato je paf z Normana. Také Pugly a Nelly se vroucně milují.
Franco o feny nestojí, zato je paf z Normana. Také Pugly a Nelly se vroucně milují.  (Autor: Reprofoto: Channel 4)
Autor: mav - 
9. června 2019
08:03

Někteří pejsci obskakují svoje paničky nebo páníčky, to je známá věc. Jiné však nezajímají ani páníčci, ani feny. Britská televize odvysílala dokument Můj teplý pes a jiná zvířata.

Zvířata vyhledávají intimní kontakty z nejrůznějších důvodů, od hry po projevy společenskosti. Zvláštní případy se však najdou, jak ukazuje dokument britského programu Channel 4. Matt Tipper z Bathu v něm předvedl své dva chrty: Franco vášnivě skáče na Normana a ten si to nechává líbit.

A tak je páníček s kynologem Leonem Towersem jednoduše otestují, předvedou jim hárající fenu. Zatímco Norman z ní šílí, Franco dál stojí jen o svého kumpána. „Výsledky jsou jednoznačné, Franco je gay. Je na psy!“ konstatuje Towers.

A podobně to funguje u samiček: Christine Kingová má smečku pěti záchranářských psů, dvě fenky ale k sobě cítí hlubokou lásku, včetně fyzických projevů. Biologové pozorovali různé projevy homosexuality u nejrůznějších živočišných druhů, od hmyzu přes lososy až po husy, lvy či delfíny.

tonygresi ( 9. června 2019 12:05 )

nic nové pod slun­cem.­..ho­mose­xuali­ta mezi zvířaty je stará jako lidstvo, a mezi lidi taky. Souhlasím z názorem, že se nemaj vystrkovat jako by to bylo něco normální, nebo to normální není, ale hov*no s tím naděláme.

kjpetrr ( 9. června 2019 12:03 )

==---Najít nahe zeeny ve vaší oblasti na toto : da.gd/nahe

Ten_co_bude_stale ( 9. června 2019 11:03 )

U zvířat je mi to šumak ale u lidí je to jeden velkej odpornej hnus nenormální slizkej a mělo by to být trestné jako pedofile!

Taurus70 ( 9. června 2019 09:34 )

To je zase hovadina😵😵😵

y1xcvbnm ( 9. června 2019 09:23 )

teplí byli a jsou pořád , jen dříve se to tak moc nesledovalo a taky se tak neukazovali , spíše to tutlali , dneska jich jsou milióny stále na očích.......všech

Zobrazit celou diskusi