Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Smrt rodičů, anorexie, drogy, erotika a plastiky! Češka Klara Lima (28) šokuje životním příběhem

Autor: DH - 
26. ledna 2019
05:01

Vzbuzuje rozruch kdekoli, kam přijde. Aby také ne. Klara Lima (28) je česká fotomodelka, která je na svém několikrát vylepšeném těle od hlavy až k patě potetovaná. Její životní příběh je ale zajímavější, než by si člověk na první pohled myslel.

Klara Lima sice působí jako drsňačka, za sebou má ale hodně bolesti a utrpení...

V roce 1999 založil její otec dnes velice úspěšnou firmu, která se zabývá výrobou konvektorů. V roce 2007 ale pro Klaru přišel šok. Letadlo rodičů mělo nad Ukrajinou vážnou nehodu. Na palubě zahynulo pět lidí, z nichž dva letadlo pilotovali a zbylí tři pasažéři byli zaměstnanci firmy. Bohužel pro Klaru na palubě letounu zahynuli její rodiče. Pro fotomodelku tím začalo peklo.

Klara po rodičích zdědila část firmy a majetek, které později prodala. Podle ní peníze způsobily, že se kompletně změnila.

„Podle mě je velice nebezpečné dát tolik peněž mladé osobě, bez jakýchkoli strážců a bez kontroly,“ řekla v show Hooked On The Look (Závislí na vzhledu, pozn. red.) americké televize Barcroft TV. Klara si pak zažila svoje. „Když mi bylo sedmnáct, začala jsem dělat všechny nejrůznější hloupé věci, co dělat šly, protože jsem byla prostě na tomhle světě sama,“ sdělila smutně v pořadu. Ruku v ruce se špatným životním stylem šly i nemoci.

Klara Lima začala mít problémy s anorexií a bulimií. S tím přišly i drogy. „Bulimie je to nejhorší. Myslela jsem si, že když mám hlad a nemůžu jíst, nejlepší věcí bude brát kokain. Tím jsem se dostala do těžké drogové závislosti,“ svěřila se Klara. Aby se z narkotik modelka dostala, musela absolvovat dlouhou odvykací kůru. Podle svých slov ji vyloženě nenáviděla.

„Podle mě je závislost takový stav mysli, ze kterého se nejde dostat. Musíš si jen najít nějakou zdravější,“ řekla v pořadu, čímž naznačila, proč je nyní závislá na vylepšování svého těla.

První plastickou operaci Klara absolvovala v jedenadvaceti letech, šlo o prsa. Klara k nim později přidala ještě operaci zadku i několik liposukcí. Její vzhled samozřejmě začal přitahovat lidi z erotického průmyslu, a ten ji nakonec i zlákal, i když ne na dlouho. „Začala jsem prodávat sexuální nahrávky. Ale zastavila jsem to po šesti měsících, protože si sama sebe vážím jako ženy,“ řekla. Blesku sdělila, že si vydělávala prodejem „osobních videí“.

Klara Lima se v současné době snaží živit jako zpěvačka. Její Instagram je plný odvážných fotografií a sleduje ho na 169 tisíc odběratelů. V Česku sice ještě není tolik známá, ale sama o sobě tvrdí, že v cizině ji lidé poznávají.

 

heterosexual ( 27. ledna 2019 02:52 )

Tělo hnus. Obličej hnus. Počmarana tlustá kůže, řit jak kůň, krátký tlustý nohy, kozy 10 kg silikonu, pohled debilky.. Tak tohle ma přitahovat chlapa? Možná tak mimozemšťany

dzentlman ( 26. ledna 2019 22:33 )

Raději nepiš. Tolik chyb nasekat. Jsi hodně tupoučká.

jikol68 ( 26. ledna 2019 18:28 )

Fuuuuuuj,to je hnus

Terezarasovska ( 26. ledna 2019 15:33 )

Přitom taková Lela ceterová od Vémoly má také upravený obličej a prsa a ta je moc nádherná. Asi jak komu to sedne

Terezarasovska ( 26. ledna 2019 15:31 )

Tělo bych brala, ale ten obličej je hnusnej a to nemá nic společného se závistí. Ne vždycky když někdo řekne svůj názor to automaticky znamená že závidí. A když tady 9/10 lidí napíše že je to ošklivý tak to jenom o závisti nebude, ale asi na tom něco vážně bude

Zobrazit celou diskusi