Metr a sedmdesát sedm centimetrů vysoká modelka Naomi Campbellová i v osmačtyřiceti letech stále patří ke špičce mezi modelkami, a tak se není čemu divit, že zavítala do Paříže, kde se koná každoroční týden módy. 

Čokoládová a černovlasá krasavice s temperamentní krví si v posledních několika letech velmi rozmýšlí, kterých akcí se účastní. Na přehlídkách ji můžete zahlédnout pouze u těch nejlepších světových návrhářů. Nyní se ale rozhodla pro Fashion Week, a to ve velkém stylu!

Neočekávaně se tam objevila jako hlavní hvězda na přehlídce italského módního návrháře Valentina. Přítomní diváci byli skutečně zaskočeni, nejen protože se na mole pro tuto značku objevila naposledy v roce 2005, ale hlavně kvůli finálnímu outfitu, který na sebe Naomi navlékla. 

Celé černé avantgardní šaty s průsvitným topem, které byly vrcholem večera, totiž odhalily úplně vše! Všem přítomným v sále se tak naskytl pohled na její obnažená ňadra. Modelka nenaznačila jediný záchvěv studu a se sebevědomím sobě vlastním je perfektně odprezentovala. „Jaro 2019! Nejsou potřeba žádná slova. Jsem nadšená, že jsem mohla být součástí tohoto úžasného momentu. Děkuji," podělila se Naomi o radost z povedené přehlídky na svém Instagramu.

Campbellová je světoznámá britská topmodelka, která se mimo svou krásu a profesionalitu na módních přehlídkách proslavila také svým agresivním chováním. Jedenáctkrát byla zažalována za napadení svých blízkých pracovníků.

Nejznámější byla kauza, kdy po své bývalé asistentce hodila mobilním telefonem, za což musela zaplatit odškodné, účastnit se kurzu na zvládání hněvu a odpracovat pět dní veřejně prospěšných prací.

Modelka závazku dostála a všechny požadované hodiny skutečně odpracovala. Místo klasické oranžové uniformy se ovšem vždy hlásila v designerských šatech. Vidět světoznámou modelku sbírat odpadky v šatech od Dolce & Gabbana, za necelých 7 milionů korun, byla světová senzace.

VIDEO: Podívejte se na sestřih přehlídek Victoria's Secret, kde byla Naomi hlavní hvězdou

Video
Video se připravuje ...

Naomi Campbell: sestřih přehlídek Victoria´s Secret Youtube.com

Fotogalerie
85 fotografií