Radka Rosická se netají tím, že velmi ráda a hlavně skvěle vaří. „Odjakživa mám ráda jídlo a miluju sladké. Už jako malá jsem si vystříhávala různé recepty a pomáhala mamince v kuchyni. Navíc jsem po celou dobu v Londýně téměř denně vařila teplé obědy i večeře."

„Snažila jsem se vymýšlet různé obměny, a nejen to mě dovedlo k tomu, že jsem se o vaření začala zajímat více," říká moderátorka Sama doma, která si vždy udržovala velmi štíhlou postavu.

Ale vánoční svátky se na ní dost podepsaly. „Mám pět kilo nahoře, a to není dobře," svěřila se na křtu kalendáře bývalá modelka. „Těhotná nejsem, jen jsem se nehlídala," dodala se smíchem sympatická brunetka a choť Tomáše Rosického. Na Radce ale není pár kilo navíc vidět, protože jak sama říká, umí to zamaskovat volnějším oblečením.

VIDEO: Krásná misska Kasanová neměla ráda své tělo! Pomohly jí terapie

Video
Video se připravuje ...

Krásná misska Kasanová neměla ráda své tělo! Pomohly jí terapie Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
36 fotografií

Odjakživa mám ráda jídlo a miluju sladké. Už jako malá jsem si vystříhávala různé recepty a pomáhala mamince v kuchyni. Navíc jsem po celou dobu v Londýně téměř denně vařila teplé obědy i večeře. Snažila jsem se vymýšlet různé obměny, a nejen to mě dovedlo k tomu, že jsem se o vaření začala zajímat více.“

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/323564/byvala-modelka-radka-rosicka-o-zivote-po-boku-rosy-bez-zarleni-neni-laska.html