Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Marta Kaczyńska: První Vánoce bez táty a maminky

Martu Kaczyńskou nečekají hezké Vánoce. Velkou oporou jí bude ale její manžel
Martu Kaczyńskou nečekají hezké Vánoce. Velkou oporou jí bude ale její manžel  (Autor: profimedia.cz)
Autor: Fakt.pl, jos - 
22. prosince 2010
07:36

Štědrý den v rodině polského prezidenta Lecha Kaczyńského byl vždy velkou událostí. Letošní rok bude bohužel hodně jiný. Prezident i jeho žena totiž zemřeli při nehodě polského vládního speciálu a jejich dcera Marta tak prožije svátky bez tatínka a maminky.

U vánočního stolu velké rodiny Kaczyńských se tradičně potkával prezidenstký pár Marie a Lech, jejich dcera Marta s manželem Marcinem, babička Dada (jak říkali prezidentově matce Jadwize), její starší sestra, prezidentovy vnučky Eva a Martynka a houf strýčků a tetiček...

Štědrý den po Kaczyńského zvolení prezidentem probíhal vždy v prezidentském paláci. Někdy se zde konala i silvestrovská hostina.

Letos Marta v doprovodu manžela a svých dcer zajde do domu svých rodičů, kde zapálí svíčky a tiše vzpomene na otce a matku. Smutné Vánoce také prožije prezidentova matka Jadwiga, která momentálně pobývá v domě pro seniory. "Nejraději by celé Vánoce prospala a probudila se, až bude po všem," nechala se slyšet její ošetřovatelka.

Zdroj: Fakt.pl

e.44 ( 23. prosince 2010 12:41 )

Celý článek je absurdní a nejabsurdnější je, jak stále dokola informují o tom, jak její rodiče zemřeli. Jako by tu ještě, po té jejich příšerné sérii článků, moh být někdo, kdo to neví.

andrysovic ( 22. prosince 2010 09:35 )

Blesk se stará o to,o co nemá.Marta je tak zaopatřená,že se mnohým o tom ani nezdá.Kolik je sirotku,kolik rodin,které nejsou kompletní a ne vlastní vinou,chtěla bych být v takové situaci jako je Marta, aspoň z části,taky jsem přišla o oba rodiče a navíc i o manžela a ne svoji vinou,ale vinou ožrana na ulici a nikde jsem nedostala miliony,nikdo se mně nezeptal,jestli něco nepotřebují a zůstala jsem se dvěma dětmi,tak ať jde blesk z takovýma kravinama do háje.Aˇse raději stará o zloděje u nás,ne o nějakou Martu.

smrk ( 22. prosince 2010 09:01 )

Koukám, že redaktoři už namají o čem psát, tak se starají o ptákoviny. Raději ať shání, kdo kde co z našich politků zašmelil a ukradl - to by bylo záslužnější.

harpie ( 22. prosince 2010 08:54 )

Smutné,že přišla o oba rodiče,opravdu smutné,ale rozhodně není sama a je dostatečně finančně zajištěná.Ale nějak postrádám články o dětech,které jsou třeba v dětském domově,protože přišli o oba rodiče,co ta spousta žen,kterým při dopravní nehodě zemře manžel děti...to je asi nezajímavé,většinou skončí na dně,nezaopatřené a bez pomoci,ale to by nebylo tak zajímavé čtení,co.

kudlankabezbozna ( 22. prosince 2010 08:42 )

ale musím to říct - Marta není malá osiřelá holčička bez rodiny. A není ani jediná, komu během minuty zahynuli oba rodiče. Vždať tohle se bohužel stává celkem často (třeba při autohaváriích). Takových smutných a ještě smutnějších Vánoc na světě bude asi víc. Tyhle články jsou na houby - vyvolávají jen falešný soucit na straně naivek anebo nechutnou verbální agresivitu. Kdybyste radši nechali mrtvé odpočívat v pokoji.

Zobrazit celou diskusi