Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Poláci v šoku: Trosky tupolevu se válí pod širým nebem

  • Autor: oj,Fakt.pl - 
    3. 8. 2010
    11:46

    Poláci jsou vzteky bez sebe! Podle rádia RMF FM ruská strana oficiálně potvrdila, že trosky prezidentského speciálu Lecha Kaczyńskeho nejsou zajištěny a tři měsíce se válí pod širým nebem.

    To se samozřejmě nelíbí ani pozůstalým, ani polské armádě. Rusové hned poslali žádost, aby byly trosky přemístěny do hangáru, nebo aby se nad nimi alespoň postavil stan, který by je chránil před deštěm. Odpovědi se ale zatím nedočkali.

    Trosky se válí jen pár kilometrů od tragédie

    V současné době se trosky válí v odlehlé části letiště Siewiernyj, jen několik kilometrů od tragické nehody, při které zemřelo 96 pasažérů včetně polského prezidenta Lecha Kaczyńskeho.

    Advokát Rafal Rogalski, který zastupuje pozůstalé, uvedl, že trosky jsou důležitý fyzický důkaz, ale jako s takovým se s ním dosud nezachází.

    Smrt polské elity

    V dubnu letošního roku se Lech Kaczyński a další představitelé Polska letěli poklonit obětem Katyňského masakru, ke kterému došlo během druhé světové války. Během přistání však letadlo havarovalo a vrcholní představitelé státu zahynuli. (Fakt.pl)

kislik.z ( 9. srpna 2010 14:21 )

Pořadam sbirku pro pocitacovou hernu CYBER STATION ve frýdku-místku je to posledni herna ve frydku a chtěl bych timto dopisem poprosit o najakou finacni hotovost zachranu herny.Sidlyme na Pekařska ulici 649

janteto ( 8. srpna 2010 21:24 )

Ale mají, co třeba ve Francii, či v Americe zkoumají měsíce nebo i roky, to v rusku mají druhý den, stačí když napíší ŠLENDRIÁN. Vždyť víme co všechno tomu přistání předcházelo a co se na té navigační věži dělo, nebo lépe, mělo, ale nedělo. Tam by asi havaroval každý, který by se na ten šlendrián spolehnul a oni měli tu smůlu že ano. Těch trosek bude stejně jen polovina, ostatní jsou už ve sběru a tedy ve vodce.

janteto ( 8. srpna 2010 21:13 )

Poláci jsou vzteky bez sebe, pokračuje, Rusove ihned poslali žádost, ať jsou trosky přemístěny do hangáru !?

vonamula ( 3. srpna 2010 19:13 )

zkus si zjistit, jak to chodí jinde. Vyskládání havarovaného letadla na plochu je naprosto běžná věc. Identifikovat každou věc a přiřadit ji správné místo je nezbytností. Příště zkus zavolat třeba do Vodochod ...

e.44 ( 3. srpna 2010 18:57 )

Já netvrdila, že by to měl někdo zkoumat. V tomhle případě už je příčina havárie známá. Pouze jsem naznačila, že i v případě, že by bylo co zkoumat, tak v Rusku na to odborníky nemaj.

Zobrazit celou diskusi