Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

„Dítě moje!“ Zemana v dejvické kanceláři navštívila Schillerová

Autor: ver - 
13. března 2024
18:50

Dveře kanceláře bývalého prezidenta Miloše Zemana se v poslední době netrhnou. Po setkání se slovenským premiérem Robertem Ficem a předsedou maďarské vlády Viktorem Orbánem Zeman do své kanceláře v pražských Dejvicích pozval předsedu slovenské sněmovny a kandidáta na prezidenta Petera Pellegriniho. Ve středu tam českého exprezidenta navštívila i šéfka poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová. A došlo na polibky i kytičku. 

Schillerová bude mít brzy narozeniny, což Zeman nezapomněl zmínit ve facebookovém příspěvku, v němž o návštěvě šéfky poslaneckého klubu hnutí ANO v kanceláři v pražských Dejvicích informoval. K postu přidal i tři fotografie, na kterých je vidět, jak Zeman předává Schillerové kytku. A došlo dokonce i na polibek!

Dle svých vlastních slov bývalou ministryni financí uvítal slovy “Dítě moje!”. „Přivítal jsem moc rád a co nejsrdečněji ve své pražské pracovně Alenku Schillerovou. A nechyběla kytička,“ napsal bývalý prezident. „Alenka Schillerová totiž brzy oslaví narozeniny, tak jsem nemohl neblahopřát. A jako člověk skoro osmdesátiletý jsem zvolil i odpovídající slova na přivítanou,“ dodal. 

Co bylo předmětem jednání mezi někdejším prezidentem a bývalou ministryní financí, Zeman nepřiblížil. 

Video  Za Zemanem přijeli Fico s Orbánem. Podávaly se i řízečky  - Blesk Zprávy - Anna Marie Bukovanská
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa