Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jako housenka v kondomu! Čaputová sdílela nenávistné zprávy, vyzvala k boji proti násilí na ženách

Autor: amb - 
9. března 2024
14:12

Není novou informací, že političky čelí urážkám a nenávistným komentářům více než jejich mužští kolegové. Výjimkou není ani dosluhující slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. „Ty k***o blonďatá zaprodaná," přišlo jí od lidí například. Bohužel to byla jen jedna z mnoha podobných zpráv, které jí od lidí chodí. Ve videu, které slovenská prezidentka sdílela sociálních sítích na Mezinárodní den žen, se svěřují i jiné ženy a vyzývají, aby veřejnost k násilí nemlčela. 

„I takové vzkazy mi chodí na sociální sítě,“ říká Čaputová ve videu, které sdílela na svém Facebooku v rámci kampaně Jsme tu, která odmítá násilí na ženách. 

„Ty k***o blonďatá zaprodaná, radši uteč ze Slovenska. Co byste chtěli od slepice ze skládky? Vždyť vypadá jako housenka v kondomu. Na šibenici,“ uvedla dále Čaputová jen zlomek toho, co jí lidé posílají.

Po Čaputové promluvily i další slovenské ženy, které se staly obětí vulgarit, rasismu či násilí, dokonce i toho sexuálního. Promluvila například epidemioložka Alexandra Bražinová či výzkumnice Zuzana Havírová. „Jsme tu s vámi. Odmítáme násilí na dívkách a ženách ve všech jeho podobách. Ukažme, že na svobodě a právech každého záleží,“ uvádí Čaputová spolu s dalšími na konci. 

Příspěvek slovenské prezidentky včera zarezonoval i na pozadí Mezinárodního dne žen, kdy ho zveřejnila. S podobnou iniciativou nedávno přišly i české političky. Marie Jílková (KDU-ČSL) nebo Olga Richterová (Piráti) sdílely, co našly v internetových schránkách. „Ty debil*í unijní krá*o," píšou například Jílkové. 

Video  Zuzana Čaputová se ohlíží za rokem 2023: Video s Pavlem, Zelenským i z výjezdů  - Instagram - Zuzana Čaputová
Video se připravuje ...

Uživatel_5486376 ( 11. března 2024 11:27 )

Komunisti a blbuše

krivan ( 11. března 2024 09:43 )

Hlava mafie je ona, pozerala sa na to, ako zločinecká skupina na čele s Lipšicom a Matovičom zlikvidovala právny štát a neurobila vôbec, ale vôbec nič, ešte to podporovala !!!!
Nikdy sa nezastala sa osočovaných žien v politike, len svojej dcéry, ktorú jeden politik nazval svetovou modelkou ! To potom riešila NAKA
Doporučujem nájsť si rozhovor s Judr. Kičurom, aby ste pochopili, čo sa na Slovensku dialo, ke´d vládla matovičova mafia !!!

krivan ( 11. března 2024 09:39 )

👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍

krivan ( 11. března 2024 09:38 )

Nie je zákerná a je slušná ??? )))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­))))))­)haha­ha

krivan ( 11. března 2024 09:36 )

Táto osoba, ktorú nám dosadili (sláfenberg a spol) citlivo vníma hlavne seba a svoje potreby ! Keď je taká útlocitná, prečo sa nezastala policajnej vyšetrovateľky, ktorú chceli "chlapci z NAKA" nakopať do p..i a podpáliť jej auto, len preto, že odhalili a vyšetrovala ich nezákonné postupy a likvidovanie opozície ?! Vtedy jej to nevadilo..... Petíciu za odvolanie nekompetetnej Matovičovej vlády, ktorú podpísalo 700 000 ľudí hodila do koša...Americkú vazalskú zmluvu bežala podpísať do 1 minúty...Toto nikdy nebola prezidentka Slovákov, to bola len americká miestodržiteľka !!!
PS. Tvári sa milo, len kým jej niekto nestúpi na otlak, potom by ste videli ten jej ksicht !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa