Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zemanův bývalý protokolář po rozvodu: Sám v metru i na Valentýna. Jeho ex svezl boháč vrtulníkem

Autor: red - 
18. února 2024
10:15

Tři týdny po rozvodu zažili exmanželé Vladimír Kruliš (42) a Dagmar Dítětová (39) v uplynulém týdnu první Valentýn v nové éře svých životů. Zatímco bývalý šéf hradního protokolu a nyní ředitel sekce kancelář v ČNB ho podle zjištění Blesku trávil sám, jeho ex si užívala dalšího výletu vrtulníkem se svým novým a hlavně stále ještě ženatým partnerem.

Bývalý šéf hradního protokolu Vladimír Kruliš nyní žije v bytě na sídlišti Zličín, odkud pravidelně každé ráno jezdí metrem do práce v centru Prahy. Když ho Blesk v časných ranních hodinách zastihl při cestě do zaměstnání, bylo vidět, že po předvánoční zlomenině krčku stále ještě kulhá. Už ale nepoužívá berle a snaží se chodit bez opory.

Nikdo ho na MHD nedoprovázel a stejně tomu bylo i při návratu po celodenním zápřahu z ČNB domů. Jeho současnou láskou je tak práce pro centrální banku. Sám Kruliš svůj soukromý život po rozvodu již nechce komentovat, v lednu pouze pro Blesk prohlásil, že rozvod s jeho bývalou ženou proběhl v klidu a po vzájemné domluvě.

„Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ řekl tehdy. 

Krulišova ex ve vrtulníku se zámožným podnikatelem

Jeho exmanželka Dagmar ještě za vztahu s Krulišem rozjela vztah se zámožným východočeským podnikatelem Josefem Hlaváčkem (55), který ji podle informací Blesku na Valentýna vyvezl svým vrtulníkem na večeři.

„Ano, občas si takto někam zaletíme,“ pochlubila se svým přátelům Dítětová, která je uznávanou floristkou. „Můj nový vztah s panem Hlaváčkem, který trvá krátce, nebyl v žádném případě důvodem rozpadu našeho manželství,“ prohlásila v době rozvodu pro Blesk. 

Josef Hlaváček, který provozuje kamionovou dopravu TTV Transport, jejíž flotila čítá 140 vozů a provozuje také leteckou a vrtulníkovou přepravu T-AIR, je stále ženatý. Se svojí manželkou má tři děti. 

Video  Vladimír Kruliš komentoval nehodu v policejním superautě  - Blesk TV
Video se připravuje ...

hanka549 ( 20. února 2024 09:03 )

👍 👍 👍

hanka549 ( 20. února 2024 09:02 )

😁

hanka549 ( 20. února 2024 09:01 )

😕 👎

Jiří Zvěřina ( 19. února 2024 22:51 )

Tak bych chtěl zažít Mynáře....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa