Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zemanův muž Kruliš: Už je rozvedený! Bez námitek a rychle

Autor: lbp, red - 
24. ledna 2024
05:00

Už nejsou manželé. Někdejší šéf hradního protokolu Vladimír Kruliš (42) se včera rozvedl s floristkou Dagmar Dítětovou (39). Rozvodové stání proběhlo u Okresního soudu v Náchodě. Dorazil na něj ale jenom Kruliš, Dítětová se omluvila. Podle informací Blesku vše proběhlo bez námitek. 

Současný šéf sekce Kancelář České národní banky Kruliš se včera odmítl k rozvodu vyjádřit. Dříve jen uvedl, že s manželkou spolu několik měsíců nežijí. Co bylo příčinou rozpadu manželství, ale neuvedl.

Dítětová pak ve vyjádření potvrdila, že má nového partnera. „S manželem spolu již několik měsíců nežijeme a máme před rozvodovým stáním. Můj nový vztah, který trvá krátce, nebyl v žádném případě důvodem rozpadu našeho manželství,“ uvedla. Jejím novým přítelem má být podnikatel v kamionové a letecké dopravě.

„Potkávají se spolu už několik týdnů,“ svěřil Blesku zdroj z byznysmanova okolí, podle něhož se dokonce muž tím, že sbalil stále ještě manželku bývalého šéfa hradního protokolu, nadšeně chlubí. A dokonce za Dagmar do její malé vsi na Náchodsku létá vrtulníkem!

Vedle rozvodu se musí Kruliš vypořádat i s následky loňského vážného úrazu na ledu. Jak popsal, šel v polobotkách k autu a uklouzl. A pád byl fatální. „Prasklá stehenní kost hned pod krčkem, narkóza, operace, šrouby, tuna kapaček,“ uvedl na instagramu Kruliš. Není to přitom jeho první vážný úraz. Dva titanem vyztužené obratle má od nehody z května 2017. Tehdy se vyboural v policejním sporťáku.

Kruliš dříve chodil i s Kateřinou Zemanovou, dcerou Miloše Zemana. 

Video  Hradní protokolář Kruliš: Nabourané policejní BMW jsem neřídil, novináři jsou hyeny.  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Martina Hofmanová ( 25. ledna 2024 11:01 )

To ví nejlépe jen oni 3, Vy tady rozhodně ne

elIaella ( 24. ledna 2024 20:47 )

Na mě se takhle u všeho culit celé roky tak zmehnu taky. 😁

Lucie Čeňková ( 24. ledna 2024 20:43 )

Prostě láska, hledala automechanika s výučňakem, starýho a nehezkýhi a náhodou našla tohohle. A měl prachy a vrtulník, ale o to jí nešlo!

Kruliš vyhrál jackpot, že s ní neměl děti.

Martina Hofmanová ( 24. ledna 2024 15:02 )

Tak hlavně, že všichni naprosto přesně víte jak to celé bylo/je.... Mě je zle z Vás!!!

Lucie Čeňková ( 24. ledna 2024 07:14 )

Jistě se svou ženou už dlouho nežije, jenom se nějak nestihli rozvést, že. A určitě žil až doteď pustým životem a najednou potkal lásku, jakou svět neviděl. Určitě je jeho první, kterou na vrtulník sbalil!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa