Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rozvod u Zemanova muže: Konec manželství bývalého hradního protokoláře Kruliše!

Autor: Zpravodajové Blesku - 
6. ledna 2024
05:00

Vypadalo to, že si smůlu na konci roku vybral. Po ošklivé zlomenině ale musí bývalý hradní protokolář Vladimír Kruliš (42) řešit další životní nepříjemnost. Rozvádí se totiž se svojí manželkou Dagmar Dítětovou (39).

Jak Blesk zjistil, Kruliš už do Náchoda za svojí paní Dagmar nejezdí. „S manželkou už spolu nežijeme a rozvádíme se. Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ řekl na přímý dotaz Blesku někdejší hradní protokolář.

Přesné důvody rozvodu Kruliš, který nyní šéfuje sekci kancelář v České národní bance, sdělit nechtěl. Pouze ocenil, že to bylo po vzájemné dohodě, v klidu a bez hádek a výčitek. Jeho stále ještě žena věc nekomentovala. Rozvod usnadňuje i skutečnost, že pár nemá děti.

Svatba jako řemen

Své ano si Kruliš s Dagmar řekli v roce 2018. A veselka stála za to. Konala se v Osvětimanech v penzionu, který patřil dalšímu vlivnému hráči na Hradě, tehdejšímu kancléři Vratislavu Mynářovi (56). 

Dokonce na svatbu přiletěl i tehdejší prezident Miloš Zeman (79) s manželkou Ivanou (58) vládním vrtulníkem. Exprezident měl ke Krulišovi dlouhodobě blízký vztah, někdejší protokolář byl na Hradě prakticky celou jeho éru a také měl vztah s jeho dcerou Kateřinou (30).

Mistryně republiky

Budoucí bývalá paní Krulišová Dagmar je vyhledávanou a úspěšnou floristkou. Vedle toho se věnuje také malování a realizaci zahrad. Ještě během studia vyhrála mistrovství republiky ve floristice, zdobila desítky svateb a akcí. Kruliše také často doprovázela na akcích na Pražském hradě.

Sešroubovaná noha i záda

Na konci minulého roku Kruliše potkal ošklivý pád na ledu. Jak popsal, šel v polobotkách k autu a uklouzl. Jenže následky byly fatální. „Prasklá stehenní kost hned pod krčkem, narkóza, operace, šrouby, tuna kapaček,“ uvedl na instagramu Kruliš.

Není to přitom jeho první vážný úraz. Dva titanem vyztužené obratle má od nehody z května 2017. Tehdy se vyboural ve sporťáku

Vladimír Kruliš Vladimír Kruliš | Blesk:Ladislav Křivan
jihomoravské dálniční policie, ve kterém seděl coby spolujezdec. Tehdejší prezident Miloš Zeman byl na jižní Moravě na návštěvě a součástí byla i prezentace policejní techniky.

Video  Zeman vychválil protokoláře Kruliše: Nejlepší manažer, co jsem poznal. ČNB lepšího nemůže získat!  - Blesk / Pavlína Horáková, Jakub Poláček
Video se připravuje ...

vinke ( 7. ledna 2024 15:26 )

👎
Jojo, zdraví sousedy a když si ještě nevozil zadek v limuzíně pomohl jednou jedné matce s kočárkem do tramvaje a jako dítě utrhl jen jedenkrát mouše křídlo😁 .

vinke ( 7. ledna 2024 15:23 )

Co nezachrání ? Chceš říct, že je zbytečné aby rezignoval ? To snad nemyslíš vážně !!

jajas ( 7. ledna 2024 15:01 )

To je fakt....ale blbý na tom je, že moc dobře ví, že jeho "případnou" rezignaci (o které uvažuje ale neznamená to, že ji podá....to tedy nepodá), tak stejně by ji Fiala nepřijal. A on to moc dobře ví, jen tady hraje tyátr na lidi.... 👎

xiioma ( 7. ledna 2024 14:46 )

Podle mého měl rezignovat hned a ne po takové době od střelby o rezignaci uvažovat. Pár dní mlčel, až po té vystoupil se svou verzí. Teď už to nezachrání.

vinke ( 7. ledna 2024 14:31 )

Fiala neuvažuje o změnách a odvolání kamaráda Jurečky . Nezapoměl se ale otřít o Babiše, že měnil ministry zdravotnictví.
Už jen čekám, kdy vytáhnou po vzoru "Zvacího dopisu 99 Pragováků" z šedesátého osmého, nějaké prohlášení tzv. blíže neurčené studentské organizace , které je bude nabádat aby ve funkcích setrvali.
Zatímco v nemocnici umírali lidé, další už leželi na patologii a desítky dalších budou nadosmtri po těžkém zranění tělesně hendikepovaní, všude už vlály černé vlajky, tak Jurečka, vrátiv se na mejdan z mimořádného zasedání vlády chlastal s kamarády dál , jen si pozdě přečetl zprávy co se děje. Tak tomuhle jen blbec věří 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa