Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zemanův muž a bývalý hradní protokolář Kruliš: Krásná manželka mu utekla k boháčovi

Autor: red - 
21. ledna 2024
14:14

Perný začátek roku prožívá bývalý šéf hradního protokolu za Miloše Zemana (79), Vladimír Kruliš (42). Rozvádí se totiž s manželkou Dagmar (39), kterou si bral v červnu 2018. Stání má sice proběhnout v příštím týdnu, jeho stále ještě manželka ale už má nový vztah!

Rozpad vztahu nedávno potvrdil sám Kruliš. „S manželkou už spolu nežijeme rozvádíme se. Každý se bere s tím, že to je navždy. Ani já nebyl výjimkou. Jenže někdy vše nedopadne, jak si přejeme,“ svěřil se bývalý hradní protokolář. Přesné důvody rozvodu Kruliš, který nyní šéfuje sekci kancelář v České národní bance, sdělit nechtěl. Pouze ocenil, že to bylo po vzájemné dohodě, v klidu bez hádek a výčitek. Na důvody rozpadu manželství se Blesk zeptal také Dagmar, je oceňovanou floristkou, malířkou a realizátorkou zahrad. Ta však dotaz nechala bez odpovědi.

Létá vrtulníkem

Jak zjistil Blesk, rozvodové stání má proběhnout začátkem příštího týdne. Mělo by jit o nekomplikovaný rozvod už vzhledem k tomu, že pár nemá děti. Jak ale zdroj Blesku tvrdí, Dagmar už našla jinou mužskou náruč, která jí poskytuje útěchu. Jednat se má o zámožného podnikatele v kamionové přepravě, je zároveň jednatelem a v letecké škole klientům pronajímá malá letadla a vrtulníky.

„Potkávají se spolu už několik týdnů,“ svěřil Blesku zdroj z byznysmanova okolí, podle něhož se dokonce muž tím, že sbalil stále ještě manželku bývalého šéfa hradního protokolu, nadšeně chlubí. A dokonce za Dagmar do její malé vsi na Náchodsku létá vrtulníkem!

Krulišova brzy již bývalá manželka Blesku vztah potvrdila, odmítla ale, že by byl důvodem rozpadu manželství. „S manželem spolu již několik měsíců nežijeme a máme před rozvodovým stáním. Můj nový vztah, který trvá krátce, nebyl v žádném případě důvodem rozpadu našeho manželství. Velmi prosím o respektování mého soukromí,“ uvedla.

Svatba jako řemen

Také odpovědi na tento dotaz – zda se již vídá s jiným mužem – se paní Dagmar vyhnula. Doteď, jak se ale zdá, zatím mosty za končícím vztahem s Krulišem definitivně nespálila. „Celý život jsem snila o tom, jaká bude moje svatba. A byla krásná, nezapomenutelná a plná květin, které ve svém životě miluji,“ uvádí na svém profesním webu, kde stále visí fotky z její veselky. Červnové svatby před necelými šesti lety v Osvětimanech, kde podniká a je zastupitelem také další Zemanův muž, exkancléř Vratislav Mynář (56), se zúčastnil také prezidentský pár. Miloš Zeman s paní Ivanou (58) tam tehdy zaletěl vojenským vrtulníkem.

Smolné uklouznutí a autonehoda

Vedle rozvodu se musí Kruliš vypořádat i s následky loňského vážného úrazu na ledu. Jak popsal, šel v polobotkách k autu a uklouzl. A pád byl fatální. „Prasklá stehenní kost hned pod krčkem, narkóza, operace, šrouby, tuna kapaček,“ uvedl na Instagramu Kruliš. Není to přitom jeho první vážný úraz. Dva titanem vyztužené obratle má od nehody z května 2017. Tehdy se vyboural v policejním sporťáku.

Video  Zeman vychválil protokoláře Kruliše: Nejlepší manažer, co jsem poznal. ČNB lepšího nemůže získat!  - Blesk / Pavlína Horáková, Jakub Poláček
Video se připravuje ...

9876543 ( 22. ledna 2024 11:51 )

Babiš je tak zazobanej, ani si nebral svůj plat....dával to samopožeratelkám.
Babiš není posedlý závistí, proto toto moc neřešil, i když snahu měl. Všichni ostatní i z ANO se klepou na velké příjmy.
Jenomže, když se lidem utahují opasky, tak politik musí něco i sám udělat, aby furt neprovokoval s rozežraností, těch keců kolem vede každý ..ale nikdo nic proto nepodniká,. Proto do politiky jdou aby se pořádně nažrali, Samej deprivant.

vinke ( 22. ledna 2024 11:24 )

Kytkama zdobila Hrad "bez nároku na honorář" 😁 . To padlo, Hrad už zdobí jiná, tak tahle jde tam, kde ji nějaký "honorář" dají 😁 . A taková to byla láska 😁

Jiří Zvěřina ( 22. ledna 2024 10:14 )

Šla na procházku a kolem náhodou letěl vrtulník... A je z toho láska jako trám... Srdci neporučíš....

Martina Hofmanová ( 22. ledna 2024 09:42 )

Nikdo z vás o nich pořádně nic neví, ale všichni naprosto přesně víte co se mezi nimi stalo, hlavně to, že tam šlo pouze o peníze! Gratuluji k vašemu jasnovědectví! Jak se říká karma je zdarma a teď to nemyslím na aktéry rozvodu...

Martina Machová ( 21. ledna 2024 21:49 )

Dost pochybuju. Navic, on ma rodinu. Kdyz pominu, ze to je nefer od ni, tak takove vztahy vetsinou nevyjdou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa