Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Pekarová Adamová oslavila 39. narozeniny: Plejáda přání a boxovací pytel jako dárek

Autor: amb - 
2. října 2023
21:58

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová oslavila 39. narozeniny. Kolegové jí darovali boxovací pytel, jak sama uvedla na sociálních sítích. „Velmi originální a zároveň užitečný dárek,“ napsala. Jako dort měla věneček se svíčkami.

„Milá Markétko, přeji Ti vše dobré, hlavně zdraví a ať Tě neopouští odhodlání měnit věci kolem sebe. Jsem rád, že na tom spolu můžeme pracovat,“ popřál jí poslanec a její stranický kolega Miloš Nový (TOP 09).

„Milá Markéto, k dnešním narozeninám Ti přeji hodně zdraví, štěstí, sil a snad i to, aby jsi měla více času na své nejbližší. Vážím si toho, že i po letech práce ve veřejném životě zůstáváš věrna poctivé, čestné i otevřené politice,“ sdělil jí senátor Tomáš Czernin (TOP 09).

„Gratuluji a přeji, ať Vás neopouští nic, co za něco stojí. Toho druhého si nevšímejte. Srdečně Vás pozdravuji,“ vzkázala na twitteru senátorka Miroslava Němcová (ODS).

Političce poblahopřál také ředitel Organizace pro pomoc uprchlíkům Martin Rozumek. „Jste výborná, ať se Vám vše daří!“ vzkázal.

Video  Prostor X: Rozhovor s Markétou Pekarovou Adamovou  - Videohub
Video se připravuje ...

Markéta Pekarová Adamová (TOP09) oslavila narozeniny. Markéta Pekarová Adamová (TOP09) oslavila narozeniny. | Blesk, Facebook Pekarové Adamové

Klarka Klarka ( 14. října 2023 21:57 )

Dortíček, svíčičky a rozářená očka ...takovéto fotky máme z narozenin dětí 🥳 Narozeninové foto 39 leté " VRCHOLNÉ POLITIČKY" je poněkud mimo mísu. Důře chybí jenom balónky a velké balónky číslovek 39! Ach, Bože, do čeho jsi to vdechl duši! Oslava jako u McDonald's 🤹 Infantilní, kráva, dle které dětem dát na noc svetr!

Bronislav Zeman ( 12. října 2023 16:08 )

To je určitě chlap.

Igor Hanák ( 6. října 2023 18:42 )

Ty se bez Babiše ani nevykálíš.

Igor Hanák ( 6. října 2023 18:40 )

Princezna Blběna, s IQ loveckého psa. Na prodávání mobilů ji to stačilo.

hurryd ( 4. října 2023 17:36 )

Čarodejnice mají narozeniny?Já myslel že slaví jenom sabat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa