Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Mynářův obchodní partner (†49): Náhlá smrt v Dubaji. Zemanova muže doprovázel do Kataru

Autor: ula - 
1. října 2023
17:46

V Dubaji zemřel obchodní partner bývalého kancléře Vratislava Mynáře Martin Horák (†49). Informoval o tom server Neovlivní.cz. Horákovu smrt potvrdily serveru dva na sobě nezávislé zdroje. Martin Horák doprovázel Mynáře do Kataru a spolupracoval údajně s policií a tajnými službami.

Dlouholetý obchodní partner Mynáře zemřel v Dubaji, za blíže neurčených okolností. Jeho smrt potvrdil serveru i samotný Vratislav Mynář.

Horákovo jméno zná veřejnost od minulého roku, kdy si bývalý kancléř vyrazil do Kataru. Původně o jeho misi nikdo nevěděl, ale pak se objevila fotografie Mynáře v letadle katarských aerolinek. Snímky zveřejnil server iRozhlas a vynořily se spekulace, že Mynář vyrazil na cestu bez vědomí vlády a české diplomacie. To vzápětí popřel Hrad s tím, že Mynář letěl do Kataru z pověření prezidenta Miloše Zemana, aby zde jednal s vedoucím kanceláře emíra.

Martin Horák byl podle informací serveru Neovlivní.cz v kontaktu s policií a zpravodajskými službami, údajně vlastnil s Mynářem vymahačský byznys. Měl spolupracovat s některými aktéry kauzy Dozimetr.

Video  Alex Mynářová na gay svatbě: Kdo ji doprovodil místo manžela?  - DT, KOR
Video se připravuje ...

 

milesmiles ( 1. října 2023 22:08 )

Zločinci předat Šlachtovi.

Karel Herman ( 1. října 2023 21:56 )

Zloděj!

offline ( 1. října 2023 18:46 )

Špatným lidem se špatné věci nestávají. Pan Horák odjel na na penzi někam do tepla, nejspíše do Karibiku, kde již má česká zločinecká enkláva své pevné místo mezi místními obyvateli. Samozřejmě pod novou, předem připravenou identitou.

Takto to ostatně dělají stovky ruských politiků, mafiánů - podnikatelů a vysoce postavených armádních činitelů. Nechají se úředně prohlásit za mrtvé, aby po nich už nikdo nepátral a jedou užívat nakradené miliardy.

trintin ( 1. října 2023 18:22 )

Náhlá smrt v Dubaji?? Co si myslet o inteligenci autorky tohoto bulvárního článku, která k titulku přidá Mynářovou fotografii?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa