Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hamáčkova manželka Kloudová (39) má nový „flek“. Uprosil ji Bělobrádek

Autor: Jakub Tomek - 
22. ledna 2022
05:00

Manželka exministra vnitra Jana Hamáčka (43, ČSSD), Gabriela Kloudová (39) nakonec našla práci ve Sněmovně. Pod svá křídla si ji vzal coby asistentku exšéf lidovců Pavel Bělobrádek (45).

Zřejmě má dlouhé prsty všude. Půvabná blondýnka Kloudová, která pracovala pro politiky napříč spektrem, získala nový „flek“. A zase bude v centru dění, když bude pomáhat Bělobrádkovi. „Uprosil jsem ji, zda by mi pomohla alespoň za 1000 Kč hrubého měsíčně,“ napsal Blesku exšéf lidovců, pro kterého vlivná žena pracovala už dříve jako šéfka kanceláře vicepremiéra.

Schopná až moc

Podle zákulisních informací to přitom vypadalo, že měla Kloudová nastoupit jako šéfka kanceláře ministra spravedlnosti Pavla Blažka (52, ODS). Z toho ale sešlo, protože podle několika zdrojů Blesku právě až velký „politický um“ vedl k jejímu rychlému konci. „Jsem rád, že mi vyhověla. Její organizační schopnosti budu rád využívat,“ doplnil pak Bělobrádek, který je mimo jiné šéfem komise pro kontrolu BIS.

Vlivná přítelkyně

Kloudová se v blízkosti nejmocnějších politiků pohybuje celý život. Kariéru začala v ODS a později vedla sekretariát tehdejšího premiéra Mirka Topolánka (65). Byla také partnerkou exministra a vlivného sociálního demokrata Karla Březiny (49), jejím přítelem byli i lobbista Marek Dalík (47) nebo dlouholetý starosta Prahy 13 David Vodrážka (50, ODS).

Později se provdala za bývalého pražského politika TOP 09 Jiřího Vávru (61). V roce 2013 začala spolupracovat s Bělobrádkem. Od něj pak přešla na ministerstvo vnitra k Janu Hamáčkovi. Ten kvůli milostnému vzplanutí následně oznámil rozvod a před dvěma lety se s Kloudovou oženil.

Video  Hamáček oznámil rezignaci. ČSSD pro 4 roky končí ve Sněmovně  - Blesk - Nikola Forejtová
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

esprit ( 22. ledna 2022 20:36 )

Trouba se dal sbalit asi pátý v pořadí

esprit ( 22. ledna 2022 20:35 )

S novým flekem má novou kabelku? Žení se když to na ně praskne nebo pro post. Buchty neřeším, jsou na jedno brdo, po chuďasovi by nešly.

KuSuS ( 22. ledna 2022 20:20 )

Ano. Byl už členem OF.

padrino ( 22. ledna 2022 18:46 )

Hamáčka?Tak to hluboko klesla.Má organizační schopnosti?To bude druhá kańtýnská Nečasová.

DanY67 ( 22. ledna 2022 17:00 )

Pokud je to s tou jeho nemoci vůbec pravda .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa