Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Černovláska se šesti prsteny: Komunista Kováčik ukázal svou policistku

Autor: kal, vei - 
22. srpna 2019
10:10

Šéf komunistických poslanců Pavel Kováčik (64) se po čtyřech měsících od svatby konečně ukázal na veřejnosti se svou vyvolenou. Se členkou ochranky Poslanecké sněmovny po boku se ve čtvrtek objevil v Českých Budějovicích na výstavě Země živitelka. Vystudovaný zootechnik Kováčik má k zemědělství blízko, před nástupem do vysoké politiky pracoval v JZD Dalešice, ošetřovatelem dojnic byl ještě na začátku 90. let.

Se svojí druhou svatbou dělal Kováčik tajnosti i před kolegy ve straně, v půlce dubna jim po obřadu nachystal aspoň malou oslavu ve Sněmovně. O jeho ženě se v tu chvíli vědělo ale jen to, že pracuje jako ochranka ve Sněmovně. Teď už si ji mohou prohlédnout i čtenáři Blesk Zpráv.

Pár si dal záležet na tom, aby k sobě ladil na první pohled. Modrá kravata Kováčika se doplňuje s celkově modrým laděním oděvu jeho paní. Modré je sako, boty i kabelka – jen nehty jsou do růžova. Výraznou roli hrají i doplňky – tři prsteny na každé ruce a kromě hodinek na levé ruce i náramek na pravačce.

„Soukromé záležitosti nebudu komentovat. Omlouvám se, mám schůzku s panem ministrem,“ uvedl Kováčik ke svému sňatku v dubnu a zmizel pak v nepřístupných prostorách Poslanecké sněmovny. „Měli spolu dlouhou známost. Tak se to dalo očekávat. Je to takový recidivista, na rozdíl ode mě,“ řekl tehdy Blesk Zprávám jeden z členů poslaneckého klubu.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa