Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tajná svatba s policistkou: Komunista Kováčik se v 63 letech znovu oženil

Autor: Jakub Veinlich - 
17. dubna 2019
05:10

Šéf poslanců KSČM Pavel Kováčik (63) se podruhé oženil. Svatbu se členkou ochranky Poslanecké sněmovny utajil podle informací Blesk Zpráv i před svými kolegy. Pro některé z nich přichystal alespoň malou oslavu přímo v Poslanecké sněmovně.

V úterý na tiskové konferenci vypadal šéf poslanců KSČM jakoby nic. A přitom má za sebou čerstvě od víkendu životní krok. Podruhé do toho praštil. „Pochlubil se tím na jednání poslaneckého klubu,“ řekl Blesk Zprávám jeden z poslanců, který však redaktora varoval, že chce Kováčik vše i nadále utajit.

A měl pravdu. „Soukromé záležitosti nebudu komentovat. Omlouvám se, mám schůzku s panem ministrem,“ zmizel Kováčik před redaktorem Blesk Zpráv v nepřístupných prostorách Poslanecké sněmovny.

„Koukám, že v tomhle baráku se toho moc neutají,“ reagovala jedna z členek komunistického klubu s tím, že je to pravda.

Kde si policistku Kováčik vzal, není ale přesně jasné. Podle jednoho z poslanců by mohla připadat v úvahu Vysočina a svatba proběhla jen v rodinném kruhu. „Měli spolu dlouhou známost. Tak se to dalo očekávat. Je to takový recidivista, na rozdíl ode mě,“ řekl Blesk Zprávám další z členů poslaneckého klubu a narážel tím na to, že nešlo o první Kováčikovu svatbu.

„Vůbec jsem o tom nevěděla. Jen se mě kolegové z klubu ptali, jestli o tom něco vím,“ řekla Blesk Zprávám jedna z političek, která má blízko k vedení KSČM. Aby to však mnohým nakonec nebylo líto, přichystal pro ně Kováčik podle informací Blesk Zpráv malou oslavu přímo v Poslanecké sněmovně po úterním jednání.

Arany ( 7. října 2020 09:41 )

Tebe do toho VUMlu měli poslat! Možná bys trochu nabral rozum.

flora ( 17. dubna 2019 11:17 )

Předpokládám, že se soudruh Kováčik musel ženit a čeká dítě. Protože souhlasí pouze pro manželství jako svazkem muže a ženy (páč jen tito mohou mít spolu děti. Často je nemají spolu a nebo je nemají vůbec, ale to homofobům nevadí). Pokud by novomanželka nebyla těhotná, nebo na děti příliš stará, nemělo by takovéto novomanželství z hlediska reprodukce význam. Při hlasování o možnosti i manželství pro gye a lesby to jistě pan poslanec nějak upřesní. Jinak oběma samozřejmě přeji hodně štěstí!

oldedek ( 17. dubna 2019 10:59 )

Správně, tak to musi byť - vpřed zpatky ni krok - a ma súdružka vubec vystudovany VUML ?!?

slovan1954 ( 17. dubna 2019 10:25 )

panda82 ( 17. dubna 2019 09:19 )

to je celá tvoje slovní zásoba?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa