Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

„Nejsem sexuální maniak.“ Zeman řekl, co od něj Čaputová rozhodně nedostane

Autor: kal - 
9. června 2019
19:05

Blonďatá právnička Zuzana Čaputová přebere na Slovensku 15. června prezidentský úřad a krátce poté zamíří do Česka za svým protějškem Milošem Zemanem. Prezident na Frekvenci 1 přičinil v neděli několik poznámek k její návštěvě – zajímá ho prý, jak chce pojmout svoji funkci, jako ženu se ji ale zatím zdráhal zhodnotit. „Nejsem sexuální maniak,“ pronesl Zeman, který si prý počká na to, až Čaputovou uvidí naživo.

Státní návštěva nově zvolené prezidentky Slovenské republiky v Česku je naplánovaná na 20. června a během ní nebude chybět ani setkání s českou hlavou státu.

„Těším se na ni jako na každého prezidenta nebo prezidentku, který přijede do České republiky. U mužských návštěvníků jsme dávali dýmku. Myšlenka, že by paní Čaputová dostala fajfku, mi nepřipadá vhodná,“ řekl Zeman k chystanému daru, jehož výběr prý nechává na hradním protokolu.

Video  Čaputová chce zůstat mámou. První cestu v roli prezidentky podnikne do Česka  - Jakub Veinlich/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Moderátor Luboš Procházka u Zemana sondoval, jak vnímá Čaputovou, která zvítězila v přímé prezidentské volbě, jako ženu. „Nejsem sexuální maniak. Abych ji mohl zhodnotit, musel bych ji nejdříve vidět, a já jsem zatím viděl jen několik fotografií,“ opáčil jen Zeman.

Český prezident před volbami na Slovensku podpořil soupeře Čaputové Maroše Ševčoviče, kterého mezi prvním a druhým kolem hostil v Lánech. Naopak u později zvolené prezidentky zmiňoval, že ji vůbec nezná.

ovi1 ( 13. června 2019 08:49 )

Nejlepší premier všech dob se činí...brambory a cibule za něho zdražily na 10 tinásobek a jeho oslíci nadšeně hýkají o státní kase...

ccir ( 10. června 2019 17:02 )

Netreba ľutovať Slovákov. V Česku máš čo ľutovať ...

ccir ( 10. června 2019 16:56 )

Nikto nič nelifruje. Ovládaj sa!

sukin-sa-vracia ( 10. června 2019 08:38 )

To je vůl panebože.....

cervena_sedma ( 10. června 2019 08:11 )

Panebože, to je trapas... Od státníka fakt nevyžaduju rádoby vtipná vyjádření, od toho máme komedianty. A takto debilně vtipný už nejsou ani puberťáci, kteří mají trošku v hlavě

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa