Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čaputová si dala se Schwarzenbergem rybu k večeři. Pak šla v Praze na Dylana

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
10. dubna 2019
11:05
Autor: Jan Kálal, vei, ČTK - 
9. dubna 2019
21:55

První zvolená prezidentka Slovenska Zuzana Čaputová byla na skok v Praze. Podle informací Blesk Zpráv v centru metropole povečeřela s čestným předsedou TOP 09 Karlem Schwarzenbergem, kterému tak oplatila podporu v kampani, do které se kníže zapojil i z nemocnice. Mezi dalšími, se kterými se Čaputová v Praze setkala, je například ředitel Knihovny Václava Havla Michael Žantovský. 

„Povečeřeli jsme spolu, bylo tam několik hostů a měli jsme nějakou rybu,“řekl Blesk Zprávám Schwarzenberg. Čaputová podle něj pak zamířila do Lucerny na koncert Boba Dylana.

„Bylo to milé, neformální setkání paní Čaputové a jejích přátel s lidmi v Praze, kteří podpořili její kandidaturu,“ řekl ČTK Žantovský. Bavili se o situaci v Evropě před volbami do Evropského parlamentu. „Ale také o hudbě či o společných kamarádech,“ dodal.

V Praze je zvolená slovenská prezidentka na soukromé návštěvě i se svým přítelem Peterem Konečným, kterého média překřtila na „prvého frajera“.

„Šla soukromně na koncert, absolvovala večeři s přáteli, přespala v Praze a v tuto chvíli už je v autě na cestě zpět do Bratislavy,“ řekl Blesk Zprávám mluvčí Čaputové Martin Burgr. 

Slováci rozhodli o tom, že nástupcem Andreje Kisky bude právě Zuzana Čaputová, v březnových prezidentských volbách, kde nezávislá kandidátka porazila ve finále místopředsedu Evropské komise Maroše Šefčoviče.

Video  Bratr Čaputové: Kvůli výhrůžkám měla ochranku. A jako prezidentka nechce z domu  - Jakub Veinlich/Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

kradlous ( 11. dubna 2019 07:46 )

Vrána k vráně sedá.Čaputa se sešla s členem upadající strany kterou potopil křivák Kradlousek pod vedením chudáčka Pospíšila.

Jiina Machov ( 11. dubna 2019 07:37 )

A kobliho v tom pekle se nauč gramatiku a umyj si pyj ať se od tebe čerti neumazou pá tvl.

jentakjenkobliha ( 10. dubna 2019 19:20 )

vilizanej: Jestli paseš svoji raketu je jen tvůj problém a netahej ji na diskuse.

villi ( 10. dubna 2019 19:18 )

S DĚLNÍKY,KTEŘÍ NA SLOVENSKOU PROSTITUTKU MAKAJ NA NĚ KAŠLE !!!! TA MYSLÍ NA VYŠŠÍ FAŠISTY !!!

Jiri Pistora ( 10. dubna 2019 19:08 )

No ty mas dost paciente...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa