Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Babišová se do Bílého domu „vyfikla“ za 170 tisíc korun. Trumfla cenou i Melanii

Autor: všm - 
10. března 2019
05:15

Je tomu už dlouhých osm let, co se poslední česká delegace vypravila do Bílého domu, sídla amerických prezidentů. V roce 2011 tato čest připadla expremiérovi Petru Nečasovi, kterého pozval Barack Obama. Není tak divu, že si Andrej Babiš s chotí Monikou dali na přípravách záležet, a to i co se týká zevnějšku. Obzvláštní péči tomu věnovala „paní premiérová“, přeci jen obstát ve srovnání s první dámou USA Melanií Trumpovou není snadná meta. Monika si vzala na pomoc kabát za 113 tisíc i značkové lodičky za 11 tisíc korun. Minimálně v ceně ošacení tak Trumpovou trumfla. 

Monice Babišové ve výběru ošacení pomáhal známý stylista Filip Vaněk, který má vybudované jméno hlavně mezi elitou. Společně vybrali oděv za necelých 170 tisíc korun, jak vyčíslil Blesk. 

Trumpovi přivítali Babiše s jeho ženou u jižní strany Bílého domu, na setkání zamířila Monika ve fialkovém plášti s rukávy lemovanými norkem, který pochází od značky Fendi. Cena se pohybuje kolem 113 500 korun. To Melania působila ve svém zeleném kabátě Alex Chung spíše sportovně, lze ho pořídit za „pouhých“ 28 tisíc.

Monika Babišová a Melania Trumpová na prohlídce v Bílém domě Monika Babišová a Melania Trumpová na prohlídce v Bílém domě | Instagram

Naopak boty si ale pořídila luxusnější. Zatímco Monika kráčela v lodičkách Jimmy Choo za 11 tisíc, Melanie se nesla na jehlových podpatcích v lodičkách Christian Loubotin za 16,5 tisíce. 

Čtveřice následně zamířila do Oválné kanceláře, kde se usadili k neformálnímu rozhovoru. Melania si na sobě ponechala plášť, Babišová ukázala smetanové šaty Victoria Beckham za 45 400 korun. 

Že si dají Babišovi na prezentaci záležet, bylo ale zřejmé už během jejich příletu do USA. Uznávaný stylista celebrit Dušan Chrástek (37) tehdy pro Blesk ohodnotil jejich oděv na jedničku. Však by také za půl milionu mělo stát „za to“. V tomto případě ale měla největší podíl na celkové částce Moničina kabelka Hermes Birkin, na kterou se někdy čeká i dva roky. Ta svou majitelku vyšla na závratných  270 tisíc. 

Takhle se Babišová vybavila do USA Takhle se Babišová vybavila do USA | CNC/JAKUB POLÁČEK

msml20 ( 10. března 2019 22:25 )

. Mám stejný názor a pohled na věc. Taky se ráda dobře oblékám. V penězích se netopím, ale i kdyby ano, tak bych takové přemrštěné částky za to nedala. To vím jistě.

janejaneja ( 10. března 2019 19:32 )

marmate: A umíš ty vůbec číst ? Jsi totálně zaslepená ovce, která nechce slyšet realitu. Je mi tě fakt líto.

janejaneja ( 10. března 2019 19:28 )

marmate: Tvoje IQ bych nechtěla mít. Duševní mrzáček říkám takovým trot+lům, jako jsi ty. Nic víc k tomu není co dodat. Psala jsem příspěvek, né vzkaz tobě, jsi potrefená husa, která kdyby mohla, lízala by zadek celé B. rodince. Tak asi tak.

Paola ( 10. března 2019 18:47 )

To by člověk zvracel k výslechu bakelitka umírá a pak si to štráduje po USA očividně zdráva s cigarem na balkoně.Oba jsou ostuda,hadry za 170 tis možná ani neví kolik to stálo,když neví kolik stojí máslo,ale je to strašná bžunda ,,,,,Ne nezávidím, protože v takovém županu bych nešla nikam a ještě mi koukat kus noční košile.

ho.no ( 10. března 2019 18:08 )

Monika je velmi milá,příjemná a krásná žena.Byla nádherně oblečená ,vzorně nás reprezentovala,což není vůbec maličkost.Přeji Monice i Andrejovi jen to nejlepší a ať nás už příště reprezentují jako prezident a jeho paní.Můžeme být na ně hrdí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa