Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kabát za 100 tisíc, kravata za 12 tisíc: Babišovi se na Trumpa „ohákli“ za půl milionu

Autor: simao, jt, map - 
7. března 2019
15:17

„Oba si zaslouží jedničku!“ Tak shrnul uznávaný stylista celebrit Dušan Chrástek (37) dojem z toho, jak se premiér Andrej Babiš (64, ANO) a jeho žena Monika (44) »ohákli« na návštěvu USA. Podle toho, jak jednotlivé kousky oblečení ocenil, není takový vzhled vůbec za hubičku. Jen oblečení na snímcích je k mání za půl milionu.

To ale ani v Česku, a tím spíš ve Spojených státech, kde se Babišovi dnes setkají s prezidentem Donaldem Trumpem (72) a jeho ženou Melanií (48), nikoho neohromí.

Že je premiér solventní muž, je jasné. Ukazuje to ostatně i nejnovější žebříček boháčů, který časopis Forbes zveřejnil v úterý. Podle něj má Babiš majetek za 79 miliard. Proti minulému hodnocení je to ale zhruba o 13 miliard méně. Což zřejmě nebude mít přímou souvislost s tím, co přiznala nedávno Aha! jeho žena Monika. „Za módu utrácím hodně, ale kolik to je, to vážně nevím. Nikdy jsem to nepočítala a radši to ani nechci vědět. Myslím, že teďka, co je Andrej v politice, jsem začala utrácet ještě víc,“ svěřila se.

Takhle se Babišová vybavila do USA. Takhle se Babišová vybavila do USA. | CNC/JAKUB POLÁČEK

Když muži mluví, ženy pijí čaj

Hned dvakrát se má ve čtvrtek setkat Monika Babišová s první dámou Melanií Trumpovou. Po dvacetiminutovém přijetí v oválné pracovně se totiž obě dámy musejí »klidit«, aby oba státníci mohli jednat.

Babišová se tak vypraví do západního křídla Bílého domu, kde setrvá s Melanií u šálku čaje zhruba tři čtvrtě hodiny až do konce jednání. Obě ženy se ale potkají už dopoledne, protože první dáma USA pozvala ženu českého premiéra na předávání Mezinárodních cen pro odvážné ženy.

Babišová měla už včera také nabitý program, naplánovánou měla návštěvu traumatologického centra, oběd s manželkou vnuka prvního československého premiéra Antonína Švehly, lékařkou Janou Švehlovou, výstavu Jiřího Koláře v galerii Katzen Arts Center a návštěvu charitativní organizace Boys and Girls Clubs of America. Spolu se svým manželem měla večer v plánu zavítat na zápas Washington Wizards, celku basketbalové NBA, ve kterém už třetí sezonu hraje nejlepší český basketbalista Tomáš Satoranský (27).

Takhle se Babišová vybavila do USA. Takhle se Babišová vybavila do USA. | CNC/JAKUB POLÁČEK

Lana Davis ( 7. března 2019 20:04 )

Unavený z neustálých pokusů o zhubnutí? Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > www.Takeslim.Com

hafblaf ( 7. března 2019 19:19 )

Super doba, hodnocení lidí je daleko jednodušší, odpustky se dnes nazývají úplatky..

vihor ( 7. března 2019 17:34 )

A teď by měl Babiš vysvětlit, kde na to všechno z platu premiéra bere. Jako premiér si oficiálně vydělá i s náhradami tak 200 tisíc Kč čistého, což těžko stačí na jeho nákladný život. Ale on vykládá, že už s Agrofertem nemá nic společného. V normální zemi by už tohle samo o sobě stačilo na rezignaci.

IQ_diskuse_Blesk ( 7. března 2019 17:25 )

Zavistive ludry pražské kavárny a Kalouskovci..... NEZAVIDTE! Nakradli jste si dost

gmura ( 7. března 2019 17:16 )

Bám rýbu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa