Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Prezident Zeman o důchodu, blbcích u Palacha i kauze Huawei: Exkluzivně z Lán

Video se připravuje ...
Aktualizováno -
20. ledna 2019
15:55
Autor: kal, vr - 
17. ledna 2019
15:15

Prezident republiky Miloš Zeman (74) a moderátor David Vaníček (34) spolu byli znovu v Masarykově pracovně v rámci živě vysílaného pořadu Blesku S prezidentem v Lánech. V neděli už pošestnácté. Témata? Například špionská kauza čínské telekomunikační firmy Huawei, ale i komentář k úmrtí Jiřího Bradyho (†90), jehož Zeman před dvěma lety odmítl vyznamenat. Chybět mezi dotazy nemohlo 50. výročí sebeupálení Jana Palacha, ale i zoufalý čin muže, který se v Praze pokusil upálit v pátek.

Hlava státu byla konfrontována s předtočenými dotazy zvídavých a mnohdy kritických občanů republiky. Tentokrát výběr témat ale nebyl jen na volbě tvůrců pořadu. Štáb Blesku navštívil s kamerou čtyři česká města a natočil dotazy přímo od občanů. Od odpůrců Miloše Zemana i jeho skalních příznivců.

Video  Zeman pro Blesk: Blbci u Palacha, vyhazov za šikanu a odhalený důchod  - Blesk TV
Video se připravuje ...

„Oslovili jsme na 60 lidí z celé republiky, dali jim možnost zeptat se přímo hlavy státu. Zajímavé bylo, že většinou odpůrci prezidenta neměli ani chuť ptát se na cokoliv. A jeho stoupenci zase chtěli prostřednictvím Blesku jen poslat vzkaz a slova podpory. Protože to je ale pořad, kde prezident má odpovídat na otázky, vybrali jsme jen skutečné dotazy,“ říká moderátor pořadu David Vaníček.

Co všechno v pořadu zaznělo? Podívejte se:

Podívejte se na předchozí vydání pořadu S prezidentem v Lánech:

Video  S prezidentem v Lánech (říjen 2018): O výsledcích voleb i metálu pro Michala Davida  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Video  S prezidentem v Lánech (červen 2018): Zeman se pustil do šarlatánů i sluníčkářů. A s novou vládou překvapil i Babiše  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Video  S prezidentem v Lánech (březen 2018): Zeman promluvil o jedu v Česku, poradci s půlkou žaludku i svém zdraví  - Blesk.cz
Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

PPP150W ( 21. ledna 2019 13:12 )

A to jste vymyslel sám, nebo vám to někdo pošuškal? Měl byste ae starat o dění v Německu a neplácat nesmysly zde. Myslím, že máte dost svých problémů, se kterými byste mohl frau Merkel poradit. I když ona už to asi nebude potřebovat.

flora ( 20. ledna 2019 23:21 )

Blbe, nech o tom mluvit a psát lidi, kteří byli u toho. Vůbec nic nevíš, neznáš, proti okupaci protestovali všichni, snad krom těch 99 z vysočan. A to bylo asi tak to jediné co se dalo tváří tvář tankům dělat.Ale to ty zas nevíš o co jde. Aalach - 1000x už bylo napsno, napsal to ossobně, potvrdil to na smretlné posteli, vzkázal to po návštěvách - polil se benzínem na protest proti cenzuře a vydávání plátku Zprávy. Termín na zrušení dal 5 dní . Už tohle hlva nebere!! Navíc si vymyslel další pochodně. Nabaluje se na to co si kdo přidá. Nepoučuj, když vůbec , ale vůbec nic nevíš!!! 68 byl pod taktovkou komunistů a nikoho , ani tvého tátu mámu dědu babku nenapadlo, že by to mělo byýt nějak jinak. I prto se na nás západ vyprd a dovolil SSSR tanky.Vše předem schválené. Blbečku!!!

Taurus70 ( 20. ledna 2019 22:30 )

Pokrok ted jste mne hodne pobavil,Vy budete clovek rozumu velmi mdleho, snad prijde doba kdy i takova telatka Vaseho typu prohlednou😂😂😂😂😂😂

cocumysvole ( 20. ledna 2019 20:11 )

junkiexl: Ty budeš vážně blb.

cocumysvole ( 20. ledna 2019 20:07 )

jumper1: Plně souhlasím. Tohle je hodnotný příspěvek. Takhle by měli uvažovat redaktoři a vyhnuli by se psaní bludů a nepravd.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa