Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prezident Kiska se těší už na páté dítě. S jménem i pohlavím napíná Slováky

Autor: Mii - 
11. dubna 2017
11:40

Slovenský prezident Andrej Kiska (54) oznámil na sociálních sítích, že jeho manželka očekává dalšího potomka. Kiskův rod se tak rozroste o pátého člena. Pohlaví očekávaného dítěte prezidentský pár zná, ale prozatím si jej podle příspěvku nechá pro sebe.

„Milí přátelé, chceme se s vámi podělit o úžasnou novinku. V srpnu se naše rodina rozroste o dalšího člena. Všichni se nesmírně těšíme. Často dáváme ruku na maminčino bříško a s napětím očekáváme, koho z nás kopne. A jestli víme, zda to bude chlapeček nebo holčička a jaké bude mít jméno? Ano, víme, ale ještě neprozradíme. Držte nám palce,“ napsal Kiska v příspěvku.

Slovenský prezident, který letos oslavil 54. narozeniny, již čtyři děti má – Andreje mladšího, Natálii, Veroniku a Viktorii. O všechny se hlavně stará jeho manželka Martina. Kvůli výchově dětí tak svého manžela několik měsíců po jeho zvolení do prezidentské funkce nedoprovázela na služebních cestách ani se nepřesunula do Bratislavy, ale zůstala v jejich domovském městě Popradě.

„Vzhledem k tomu, že ani jeden z posledních slovenských nebo českých prezidentů neměl malé děti, je potřeba k této situaci přistupovat s citem a uvědomit si, že děti matku potřebují,“ uvedla tehdy Martina Kisková serveru Noviny.sk.

Andrej Kiska byl zvolen prezidentem Slovenské republiky v březnu 2014. V druhém kole přímé prezidentské volby porazil současného premiéra Roberta Fica. Předtím se věnoval charitativní činnosti, v roce 2006 založil neziskovou organizaci Dobrý Anjel a v roce 2011 její českou pobočku Dobrý anděl.

VIDEO: Andrej Kiska se umí dobře bavit:

Video  Slovenský prezident to válí jako rockový kytarista!  - Facebook A. Kisky
Video se připravuje ...

st.rec ( 12. dubna 2017 09:20 )

Jiným zase rozum.

st.rec ( 12. dubna 2017 09:17 )

Mladík jistě zakládá dynastii jako kdysi Kim-Ir Sen. Jaké přídavky na děti mu Slováci z daní zaplatí?

ccir ( 12. dubna 2017 00:08 )

Chýba ti vkus!

ccir ( 11. dubna 2017 19:24 )

Nie je slušné vyjadrovať sa za občanov cudzej krajiny o ich prezidentovi!!! Treba si pozrieť najprv na svojho prezidenta praotca Miloša a jeho rodinný život a počet manželiek či detí... Na Slovensku ten pán nikoho nezaujíma a ani ho nikto nekritizuje. Nie je tu ani najmenší dôvod sa s ním tu zaoberať!!!

ccir ( 11. dubna 2017 19:17 )

Teba nemusí trápiť slovenský prezident teda vôbec! Staraj sa ty len radšej o toho vášho praotca ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa