Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šlachta bude muset zpátky do lavic na několik měsíců, jestli chce jít k celníkům

Autor: val - 
19. srpna 2016
08:50

Bývalý šéf protimafiánského útvaru Robert Šlachta se chce stát náměstkem u celníků, nemusí to být ale jednoduchá cesta. Pokud totiž uspěje ve výběrovém řízení na post náměstka Generálního ředitelství cel, bude muset absolvovat několikaměsíční kurz ve školních lavicích. Informuje o tom páteční Právo.

Šlachta by měl podle Práva stejně jako kterýkoli další nováček u celní správy projít takzvaným základním celním kurzem, kterým běžně celníci procházejí.

Kurz je prezenční a trvá několik měsíců. Tvoří jej tělesná, zdravotní a střelecká příprava, v teoretické části se účastníci učí celní, daňové, správní a trestní právo. Na závěr musí podle listu každý účastník složit písemný test a ústní zkoušku.

Šlachta už před týdnem potvrdil, že nabídku na post náměstka u celníků přijme. Do služebního poměru má být přijat příští týden a do 15. září bude mít čas přihlásit se do výběrového řízení.

VŠE O REORGANIZACI POLICIE ČTĚTE ZDE


tvujosudzmrde ( 2. září 2016 18:44 )

 Muslimové - neuznávám mezi nimi žádný rozdíl, žijí podle středověkého, primitivní pedofila Mohameda. Čím blbější, tím si vynucuje respekt násilím. Když se o těch zlotřilých znásilňovačích vyjádříme, že se chovají hůř než prasata, tak prasatům ubližujeme, ty jsou užitečná, na rozdíl od těch fanatických zrůd. A tuhle verbež nám tahá do Evropy praštěná Merkelová, Juncker, Holland i Sobotka s Chovancem a Zaorálkem, za podpory Bělobrádka. Nemělo by se zapomínat už i v komunálních volbách.Všimněte si, že muslimové vůbec nepřipouští milování z lásky. Vždy mluví jen o sexu při znásilnění a sexuálních otrokyních. Proto také mnoho z nich prosazuje ženskou obřízku. Pocity a prožitek ženy je naprosto nezajímá. Žena je pro muslima méněcenné stvoření nemající žádná práva. Možná nevíte, že kromě zoofilie a pedofilie je v islámu povolen i sex s mrtvými až do 6 hodin od úmrtí. Proto, když žena odmítne sex, může být zabita, aby k němu mohlo dojít. Ano, to je islám. Seznamte se.

hejhej ( 21. srpna 2016 17:52 )

No a co, že bude muset pan Šlachta absolvovat kurz. Už nyní má větší vzdělání než rychlostudent,ale ministr Chovanec. Kurz zvládne " levou zadní".

tgbg ( 19. srpna 2016 11:27 )

Bravo pane Šlachto! Tak se to dělá. Napřed cavyky a potom teplé místečko.

jarda304 ( 19. srpna 2016 10:41 )

 Ištváne ! Bradáčová ! kde jste ? Trafika !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa