Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Cosi shnilého v ČSSD? Středočeské zastupitelce hrozí 4 roky za vydírání

Středočeská zastupitelka Miloslava Vlková byla obžalována z vydírání
Středočeská zastupitelka Miloslava Vlková byla obžalována z vydírání  (Autor: Archiv Blesk)
Autor: ČTK, šim - 
13. června 2012
09:21

Na sociální demokraty se valí další nepříjemnost. Středočeská zastupitelka Miloslava Vlková (35) byla obžalována z vydírání své podřízené. Přestože jí hrozí 4 roky vězení, zůstává na kandidátce. Z toho se mohl pominout z korupce obžalovaný Petr Kott. Sám se na kandidátku nedostal.

Vydírání se mělo odehrát v době, kdy byla Vlková starostkou Štěchovic. Kauza se týká sporu s knihovnicí ve Štěchovicích, s jejíž prací Vlková nebyla spokojena. Dohodla se s ní proto na ukončení smlouvy. Pak ale na ni knihovnice podala trestní oznámení, že to bylo pod nátlakem.

Hrozí jí až čtyři roky vězení. Vlková tvrdí, že jde o účelové stíhání, píše  Právo. O případu se deník dozvěděl z přepisů odposlechů bývalého hejtmana Davida Ratha a dalších lidí stíhaných kvůli korupci.

O obžalobě Vlkové se v odposleších zmiňuje bývalý poslanec Petr Kott. Byl zhrzený, že obžalovaná Vlková se dostala na kandidátku, zatímco on ne.

Kauzou Vlkové se bude zabývat vedení středočeské ČSSD.

Jirka1313 ( 14. června 2012 08:57 )

henes ( 13. června 2012 18:46 )

Něco pro zasmání v tomhle bordelu........... Průzkum dna táborského rybníka Jordán stál málem život muže, který našel bahnem obalený granát. Přestože jsou všude okolo rybníka tabule varující před výbuchem staré munice, začal muž granát oklepávat kladívkem. Neštěstí zabránil jeden z dělníků.

husqarnowicz ( 13. června 2012 18:01 )

Pravicová lůza jásá, ale neuvědomuje si, že trestné činy socdemáků jsou v porovnání s průsery dosud vládnoucí koalice kravinami. Jistě,i ty "kraviny" je třeba vyšetřit a potrestat, je to samozřejmě snazší,než se pustit do velkých případů a la Promopro, a la kalouskovo čarování na ministerstvu obrany, a la Opencard.. však na ně taky dojde...

tochadda ( 13. června 2012 14:57 )

Hele, Kalous už žádá,aby zavřeli celou tehdejší Tupoblbánkovu vládu,včetně jeho, prostě kdo se točí ve vysoké politice,je potencionální,nebo už konající gauner, padouch nebo hrdina,jsou všichni jedna rodina

jindraa ( 13. června 2012 11:55 )

Nepochopí, těm bude stačit zase slib 30 korun a hlasy budou doma. neprobral je ani Gross, ani Rath, tahle je neprobere také. Blbost je postižení trvalé a neléčitelné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa