Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Prasárna roku: Pražská koalice! Klaus zvolen Papalášem roku

Autor: jos - 
4. listopadu 2011
07:40

Prezident Václav Klaus byl v internetovém hlasování organizovaném pořadateli Festivalu politické písně Sokolov 2011 vyhlášen Papalášem roku. Prasárnou roku je pak pražská koalice, ve které věrně bok po boku rozhodují o toku peněz zástupci ODS a ČSSD.

Klaus anketu ovládl ziskem 2677 lidí. Na druhém místě skončil s mírným odstupem středočeský hejtman David Rath (ČSSD). "Zvítězil Václav Klaus a na záda mu dýchal David Rath, ten souboj byl opravdu těsný," řekl Lidovým novinám pořadatel ankety Miroslav Balatka.

Výraznou stopu v tradiční anketě, která si za cíl klade upozorňovat na nešvary v politice, zanechal i šéf Věcí veřejných Radek John, který se stal skokanem roku. Nutno dodat, že v kategorii Skokan roku neměl Radek John konkurenci.

Prasárnou roku je "manželství" modrých ptáků a růží

V kategorii Prasárna roku se o vítěze strhl napínavý boj. Nakonec těsně zvítězili ti, kteří zplodili koalici na pražském magistrátu, ve které sedí zástupci ODS a ČSSD. Těsně za tímto spolkem modrých ptáků a oranžových růží skončili aktéři korupční kauzy exministra životního prostředí a nynějšího místopředsedy ODS Pavla Drobila.

hanaafricana ( 15. listopadu 2011 16:06 )

Klaus je navíc i zlodějem století.

husqarnowicz ( 6. listopadu 2011 08:45 )

Je mi celkem fuk, jaký bude mít ten nadutý tuneldědek funus,dokonce i kolik bude stát státní kasu, ale hlavně ať je co nejdřív!!!

husqarnowicz ( 6. listopadu 2011 08:42 )

Souhlas!

husqarnowicz ( 6. listopadu 2011 08:41 )

husqarnowicz ( 6. listopadu 2011 08:40 )

Prasárna ne roku, ale desetiletí bylo zvolení Klause prezidentem. Předtím bylo největší prasárnou zvolení Havla.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa