Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kde vzal Palas miliony? To zajímá už i Kalouskův tým

Autor: jos - 
8. listopadu 2011
07:24

Výstavba luxusního penzionu Orlí hnízdo v Ludvíkově na severu Moravy už nenechává klidným nejen Blesk.cz, který na podivné Palasovo finanční zázemí stále upozorňuje, ale také Finančně analytický útvar ministerstva financí. Ten odhaluje například praní špinavých peněz. Podaří se jim hejtmana Moravskoslezského kraje Jaroslava Palase (59) usvědčit z nekalostí?

Bezmála tři roky stojí v Ludvíkově Orlí hnízdo hejtmana Moravskoslezského kraje Jaroslava Palase (59). Tři roky politik zapírá, kde přišel k desítkám milionů, jež výstavba luxusního sídla stála. Tvrdí, že za pozadím luxusní nemovitosti stojí rodinné úspory. Teď si podle informací Mladé fronty na Palase posvítí i Kalouskovi lidi.

Finančně analytický útvar již prý požádal banky s žádostí o poskytnutí informací, zda u nich má Palas či jeho manželka Jiřina účty. Kalouskovi lidé chtějí výpisy od roku 2007 a chtějí se podívat, kolik peněz si hejtman vydělal v politice a kolik milionů pochází z jeho podnikání.

"Jsem rád. Už mám těch dohadů dost. Konečně se prokáže, že je všechno v pořádku," uvedl podle Mladé fronty sebevědomý Palas, který je přesvědčen, že veškerý majetek nabyl legální cestou.

johanka ( 9. listopadu 2011 11:02 )

Kalousek i se svým "týmem"je ten poslední, kdo by měl právo někoho soudit. Protože jestli někdo poškodil náš stát a všechny v něm žijící občany, tak je to v první řadě právě pan Klaus a jeho slavná privatizace a Kalousek, Nečas a jim podobní v rozkrádání republiky pokračují Víme to všichni ale jen tupě zíráme, místo aby jsme jim už konečně řekli - DOST

rudyptak48 ( 8. listopadu 2011 14:21 )

Napsal jsem... "jen postup je o něco složitější". Na tohle téma jsem napsal již několik příspěvků, a nechci se pořád opakovat, stejně je to k ničemu.

joudajoudovy ( 8. listopadu 2011 14:00 )

nesouhlasim...v Americe byl boj mezi mafii a nez si rozdelili rajony, proteklo mnoho krve. U nas???? Jen v mediich si hraji na drsnaky, ale jinak si vse spravedlive rozdeluji. sem tam se najde par vycuranku, kteri pomalejsi prechytraci, ale nakonec, vsechno jedna banda. Proc si myslis, ze 20let se v politice objevuji stale stejne ksichty?? Kdyz prijde nekdo novy, hned mu prihraji odpadky, aby s nimi do taktu mlaskal. Ja bych je z tech zidli, ktere stihli proprdet za 2Olet a bylo jich hodne, vsechny vyhnal.

rudyptak48 ( 8. listopadu 2011 13:47 )

Je to jako z amerických mafiánských filmů, jen postup je o něco složitější. U nás jsou totiž mafiáni ve všech stranách. Samozřejmě si na své přijdou hlavně ti, jejíž strany jsou momentálně u moci. Chytří ty peníze umně uloží, nebo investují v zahraničí. Hloupí se chtějí ukázat doma.

joudajoudovy ( 8. listopadu 2011 12:33 )

Kalousku-chemiku naaaas, delas dobreeee, ze se zajimaaaas, ale mel by si se zajimat o vsechny papalasske zbohatliky, vcetne tebe a tveho umrlciho svagrika? To jste si na obrane bagrovali, kdyz jsi tam sedel, co??? Nemysli si, ze kdyz si po nekolikate prevleknes kabat, vstoupis do jinych politickych stran, ze mas cisty kredit??? Uz mas blato az v trenyrkach.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa