Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Radku, končíme: Lidé už VV nevěří

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: ap - 
16. května 2011
18:39

Radek John je loutka. Vít Bárta si myslí, že je centrální mozek lidstva. A poslanec Babák je čaroděj, který nosí miliony v pytli, přestože sám dluží, kde se podívá. Těmito výroky se mezi sebou navzájem častují členové Věcí veřejných. A výsledek se dostavil. Strana je hluboko pod prahem volitelnosti.

Podle květnového průzkumu agentury STEM zažívají Věci veřejné strmý pád. Volilo by je pouhých 2,3 procenta lidí. To je hluboko pod pětiprocentní hranicí potřebnou ke vstupu do Poslanecké sněmovny.

Soupeř pro VV? Bobošíková, Zeman a Zelení

VV tak momentálně soupeří spíše s neparlamentními stranami. Dostala se před ně KDU-ČSL (3,1) a nachází se téměř na úrovni Suverenity (1,5), Strany zelených (1,4) a Zemanovců (1,3).

Věci veřejné tahají ke dnu celou pravici. Vítězem voleb by se podle posledního průzkumu stala ĆSSD téměř 28 procenty. Získala by tak 94 mandátů. Spolu s komunisty, kterým průzkum předpovídá 32 mandátů, by tak Sněmovnu bez problémů ovládla levice.

evolucius ( 18. května 2011 13:31 )

Tak já ti to přeložím...Zrádná Kočí,agentka ODS,vše nahrávala,a teď kašle na Bártu,zatímco čeká nervózně na prachy za zradu Véček.

komentator ( 18. května 2011 08:10 )

Chce to vzít bejčák a vyhnat ty Kalousky, nečasy, Johny, Bárty od koryt!

komentator ( 18. května 2011 08:08 )

Radek John nyní nemá čas vyšetřovat Promopro. Nyní společně s "centrálním mozkem lidstva" Bártou řeší důležitější otázk. zejména y ůekonomické reformy", které zachrání Česko před bankrotem!

komentator ( 18. května 2011 08:06 )

holt "centrální mozek lidstva" jak Hurvínek John nazval svého loutkaře Bártu to "myslí upřímně"!! Vždyť strana VV měla jen trochu pomoci BBezpečnostní agentuře ABL získat nějakou tu státní zakázku. A pitomým lidem se to nelíbí. To je přece mnoho povyku pro niv!!

evolucius ( 18. května 2011 01:12 )

...rozkročmo,milému Bártovi,na hlavu močí...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa