Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Justiční mafiánka se smála s Klausovou

První dáma Livia Klausová hostila na zámku v Lánech přední české političky a ústavní činitelky
První dáma Livia Klausová hostila na zámku v Lánech přední české političky a ústavní činitelky  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, ot, šimk - 
10. září 2010
07:45

Seznamte se: Uprostřed je nejvyšší státní zástupkyně Renata Vesecká (50), považovaná za jedno z chapadel justiční mafi e v Česku. Vlevo místopředsedkyně Sněmovny Kateřina Klasnová (32), jejíž Věci veřejné hrozí odchodem z vlády, pokud Vesecká zůstane ve funkci.

To, že se obě dámy setkaly a tvářily se jako nejlepší kamarádky, má »na svědomí« vpravo stojící první dáma Livia Klausová (66). Ta ve čtvrtekpozvala na zámek do Lán dvě desítky žen, které jsou ve vysokých ústavních funkcích nebo mají za manžele vrcholné politiky.

Pozvané dámy si prohlédly zámek i zahradu, poslechly si houslový koncert a »přátelsky si popovídaly«. Prostě setkání na úrovni. „K nějakým složitějším politickým tématům jsme se nedostaly, bylo to spíše společenské setkání,“ uvedla po schůzce Klasnová.

O tom, jaká byla role Vesecké při vyšetřování kauzy vicepremiéra Jiřího Čunka, se tedy zjevně nemluvilo.

gogo ( 12. září 2010 08:23 )

Máte smutnou pravdu... Ale tak alespoň ta Vesecká, aby alespoň jeden nespravedlivý ... Mohu-li prosit...

pard ( 11. září 2010 11:53 )

Z mafie se odchází jen nohama napřed.Neni jiná možnost.

nikto nevie ( 11. září 2010 11:07 )

Je to jedna z opravdu mála význačných chyb (narozdíl od Veškrnové), kterých se paní Klausová za svého působení v postu první dámy republiky dopustila. Jestliže se státní zástupkyně společně s manželkou Bendla a tehdejší milenkou Topolánka Talmanovou zkompromitovala tunelováním "charitativní" společnosti Lady Lata Brandies a zneužila funkci státní zástupkyně k ovlivňování výsledků šetření causy Čunek ve prospěch korupce a justiční mafie, měla být z pozvánky do Lán bez vysvětlení vyškrtnuta. Osobně si myslím, že to byla víc chyba protokolu, než úmysl první dámy ČR podpořit soudní mafiánku.

marmelada ( 11. září 2010 11:00 )

a já nemám ráda vyhledávání obětních beránků, za kterými se krčí vlci. Z pana Johna jsem v rozpacích a nevím,zda tonení stjně jako od pí Klasnové jen gesto.....

qqqq ( 11. září 2010 10:52 )

Tady nějaká je ? Kolik lidí bylo v této durch zkorumpované zemi za korupci potrestátno ? Zloději tady mají rej , krádeže při kterých mizí stamiliony jsou posuzovány jako " špatné podnikatelské záměry " atd. atd. Je to banda šašků a kreténů , v žádném případě je nelze nazvat justicí . A Vesecká ? Dívala se moc na americké přiblblé filmy pro děcka - tam se ji zalíbila moc podsvětí . Kvalita života v této zlodějské kotlině je díky absenci práva a spravedlnosti výrazně nižší.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa