Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Za letáky s "vrahem Paumerem" (†79) dostal peníze zpět

Tyto plakáty vyvolaly vlnu nevole...
Tyto plakáty vyvolaly vlnu nevole...  (Autor: Reflex.cz)
Autor: jak - 
13. srpna 2010
18:15

V den, kdy probíhal v Poděbradech pohřeb Milana Paumera (člena skupiny bratrů Mašínů), nechal neznámý muž po městě rozlepit letáky, které hlásaly, že "Vrah zůstane vrahem". Technické městské služby letáky kvůli protestu veřejnosti přelepily a zadavatel chtěl peníze zpět. Dostal je.

Muž (35), který letáky nechal vylepit, se podle serveru iDNES.cz dovolává náhrady na základě smlouvy, kterou s městem uzavřel. Zhruba 30 plakátů s Paumerem mělo být ve městě vylepeno týden. Ředitel technických služeb je ale hned po vylepení nechal přelepit.

"Vysvětloval mi, že chtěl takto vyjádřit názor. Já mu zdůvodnil, proč jsem jeho plakáty nechal přelepit. Mohl svůj postoj vyjádřit kdykoliv jindy mimo den pohřbu," řekl MF DNES ředitel Technických služeb města Poděbrady Josef Martinic.

Teď ale Martinic vyplatil neznámému muži zhruba 500 korun, které za výlep městu zaplatil. Prý neměl právě díky podepsané smlouvě jinou možnost. Peníze, které muži vrátil, dal z vlastní kapsy.

(zdroj použité fotografie: Reflex.cz)

avina ( 14. srpna 2011 15:22 )

Aleš- v tom režimu vyrostli,studovali naši pol.cestovatelé Nečas,Topolánek,John,Kalousek...podle počasí,Aleši...

avina ( 14. srpna 2011 15:17 )

Vrah,zloděj,žoldák...opovrhuji mužem ,vrahem.Pro svůj prospěch kradl a zabil NEVINNÉ lidi.To že byl odboj?!Mohl jít přes hranice jen tak,bez peněz a ne s krví na rukou.Pan Halík ho jistě poslal do pekel,zloděje a vraha.Stal se žoldákem,protože nic mu nebylo svaté,zrůdě.Otec by se za ně styděl.Sestra jejich pohádku opakuje a haní zdejší dobu,kde Topol jim dal papír pro...

zirafa ( 15. srpna 2010 14:46 )

já a přisluhovač komunistů?! ty jsi ještě větší vymaštěnec, než jak se prezentuješ!

ales1 ( 15. srpna 2010 12:18 )

ty jsi taky přisluhovač vrahů- komunistů. Alou do jámy zdechlino

zirafa ( 14. srpna 2010 23:47 )

vrazi a jejich přisluhovači si nezaslouží nic jinýho, než hodit do jámy a zahrabat!! klidně líbej pr*del mrtvýmu praseti, to je to, co je tebe hodno!! svůj k svému!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa