Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Skandál Klasnové: Pro psy politiků zákazy neplatí?

Autor: gib, hto - 
7. srpna 2010
07:30

Zlatý pár české politiky Kateřina Klasnová (32) a Vít Bárta (36) si s předpisy hlavu skutečně neláme. Nejprve Blesk přistihl nového ministra dopravy Bártu v autě bez platné SPZ, včera zase vyfotil místopředsedkyni Sněmovny Klasnovou, jak venčí psy bez vodítka přímo u cedule, která to zakazuje.

Své dva psy vyrazila včera ráno Klasnová venčit tam, co obvykle – do parku na pražském Klárově, kde bydlí. V parku je volný pohyb psů zakázán, ale blonďatá politička si z toho hlavu nedělala. Přitom je už léta členkou zastupitelstva Prahy 1, které pobíhání psů na Klárově zakázalo vlastní vyhláškou.

Ponese následky

„Uznávám, že jsem psy venčila bez vodítka, a samozřejmě ponesu následky,“ napsala Blesku Klasnová, když zjistila, že existují fotky. Strážníci většinou za takový prohřešek dávají tisícovku pokuty. „Podobných případů jsme jen v první polovině tohoto roku zaznamenali skoro čtyři tisíce,“ řekl náměstek ředitele pražských strážníků Ludvík Klema. To Klasnové manžel Vít Bárta může za svou jízdu bez platné SPZ dopadnout hůř: ve správním řízení může dostat pokutu 10 tisíc korun a na rok přijít o řidičák.

cernysvetlo ( 12. srpna 2010 19:56 )

Na severu přišli lidi o všechno, co měli a vy se tu ukájíte na takovou banalitou. Měli byste se stydět.

skatty30 ( 12. srpna 2010 12:29 )

Nase politicka scena, to si delas legraci, vzdyt teprve ted ziskali duveru a ty uz je kritizujes....copak si volil ty, komunisty vid? Je to poznat, mas praxi v psani nenavistnych textu

lipno ( 12. srpna 2010 09:18 )

ale vztahuje se to na psy PŘED značkou?

alex0800 ( 12. srpna 2010 09:11 )

Dělají si z nás blázny.. Oni přece nic nemusí dodržovat. Ministrem dopravy se stane někdo, kdo ani neumí pořádně řídit. S RZ si hlavu neláme, příště si jí napíše na čelo.. A to není jen o nějaké Klasně či Bártíčkovi. To je i o Johnech, Kalousích, spících knížatech (tak dobře placený spánek nemá ani gigolo, tak se nedivme, že pan kníže má blíže k domům veřejným) a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Smutný pohled na naši politickou scénu. Chtělo by to vzít hrobníka a pár jich "pročesat" neboť tam nemají co dělat. A začít se skutečnou demokracií. Referendum na vše a politiky včetně ministrů udělat formou neplacených čestných postů (otázka prestiže nikoliv čórek). Nikoliv aby se realizoval plán chorých mozků: V příští vládě by nám mohl např. ministra zdravotnictví dělat Mengele, Finance dáme Vikimu Koženému, spravedlnost dáme Íčkovi s Téčkem či Tretjakovi, Kmotrům dáme zdarma banky, ať mají z čeho financovat své nápady a podobné "běžné" praktiky. ;-)

arcaben ( 10. srpna 2010 09:15 )

Nadčlověku ashari,zákazové značky platí jen pro lůzu nebo i pro ten V.I.P.zbytek?Nějak jsi odcupital od hlavního tématu!Včera večer měšťáci oblízli šrajtofli docela pěkné,mladé,štíhlounké slečně,co venčila bišonka bez vodítka!Prý to holka dostala za 400Kč...holt to nebyla politička a že byla hezká?Tak to jí bylo fakt prd platné!!!Takže ashari,nemíchej povidla se svíčkovou=pěkný blevajz!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa