Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Moravec: "Klasnová přišla o rozum." Ona se směje.

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: hof, jak - 
4. srpna 2010
14:11

AKTUALIZOVÁNO: Historka političky Věcí veřejných Kateřiny Klasnové (32) o tom, jak při svatbě s ministrem dopravy Vítem Bártou (36, VV) přišla o podvazek, pobouřila moderátora Václava Moravce (36). Vyjádření ke kauze poskytli ve středu odpoledne serveru Blesk.cz Klasnová i Moravec.

„Nevím, zda paní místopředsedkyně nepřišla o něco podstatnějšího. O rozum,“ napsal si na Facebooku Moravec.

Ostřejší politické komentování je u moderátora politických debat Moravce opravdu neobvyklé. Naopak se jich zdržuje. Nechodí ani k volbám, aby prý nebyl stranicky zaujatý. Prostořekost Klasnové ho ale chladným nenechala. Místopředsedkyně Sněmovny se totiž ve stranickém časopise svěřila, že při luxusní svatbě na zámečku Mcely jí část svatebčanů unesla jejího chotě Bártu a že požadovali výkupné. „Naštěstí nebyli moc nároční, stačil jim podvazek,“ vylíčila novomanželka.

Moravec ji teď kritizuje za to, že z osobního zážitku udělala »věc veřejnou «. K dobru Klasnová přidala i historku o tom, jak se s Bártou při veselce proletěla ve vrtulníku. To, že si místní obyvatelé postěžovali, že jim vrtulník poničil trávník, už ale nezmínila. „Zachovejme si rozum alespoň my všichni ostatní,“ uzavřel svůj názor lakonicky Moravec.

Klasnová se směje...

Zavolali jsme místopředsedkyni Klasnové a zeptali se, zda jí Moravcova reakce pobouřila. "Pana Moravce si vážím, dnes (ve středu) jsme spolu i telefonicky hovořili. Sám takovou reakci v tisku nečekal. Máme spolu korektní vztahy, nakonec jsme se tomu společně zasmáli," uvedla pro Blesk.cz Klasnová.

K celé kauze ze ve středu vyjádřil také Václav Moravec: "Nejsem politik a na facebooku vystupuji jako nepolitická osoba. Vyjádření o paní poslankyni Klasnové bylo myšleno jako pouhá glosa, kterých je facebook plný. Byla to glosa a nic víc," uvedl pro Blesk.cz Moravec.

haken ( 8. srpna 2010 10:42 )

jací lidé nás zastupují. Je vidět, že vystudovala theologii...úroveň pod psa!

logar ( 6. srpna 2010 07:32 )

A co kdyby si Václav radši Pospíšil s vysvětlením svého sexuální života? Zdá se mu v pořádku? Je to přeci jenom veřejná osoba!

karamelka ( 5. srpna 2010 23:28 )

maji u nas starostove odvahu? http://www.youtube.com/watch?v=21DYiTaizF8

oldedek ( 5. srpna 2010 10:17 )

Venco, ty tvý "Otázky" ztrácejí dynamiku a pomalu se pro mne stávají nudnými - na jedné otázce se kolikrát "točíš" dost dlouhej čas a nakonec stejně nic "zajímacího" nevyšťouráš - že se už tolik nepřipravuješ jako dříve a zkoušíš žít z podstaty ?!?

cernysvetlo ( 4. srpna 2010 19:49 )

Obávám se, že ze stejného důvodu nemůžeš přijít i o rozum .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa