Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Klasnová a Bárta: Znají se už 16 let, láska přišla později

Kateřina Klasnová a Vít Bárta se nejdřív nemuseli
Kateřina Klasnová a Vít Bárta se nejdřív nemuseli  (Autor: ČTK)
Autor: ot - 
12. července 2010
05:00

Jejich vztah připomíná pohádku o Popelce. Když to mezi nimi poprvé zajiskřilo, pomáhala Kateřina Klasnová jako brigádnice při otvírání obchodního domu a »princ« Vít Bárta tam byl jako majitel úspěšné bezpečnostní agentury. Tehdy se ale neviděli poprvé. Rozhodně nešlo o lásku na první pohled.

„Bylo to tak, že jsem ho znala od svých šestnácti let,“ řekla už dřív Klasnová. Trhala totiž lístky ve Státní opeře, kde Bártova ABL zajišťovala ostrahu.

A navíc se znal s jejím bratrem. V té době si ale nynější zlatý pár české politiky vůbec nesedl. „Já byla v té době rebelka a on cílevědomý muž,“ vysvětlila počáteční vzájemné antipatie.

Osudové setkání

Pak se nějaký čas neviděli, až přišlo osudné setkání v novém obchoďáku. Ona studovala teologii na vysoké škole, on vydělával miliony. „Zjistila jsem, jaký je to hodný a citlivý muž, dřívější dojmy šly stranou,“ řekla novopečená místopředsedkyně Sněmovny, která o svém partnerovi mluví většinou jako o Vítkovi a on o ní jako o Kačence.

Bárta pak vztahu s Klasnovou vlastně vděčí za politickou kariéru. Ve straně Věci veřejné se začal angažovat až poté, co už tam ona dávno byla. Sám přiznal, že řadu jednání vedla tehdy »Kačenka« doma, on občas poradil a to byl vlastně začátek jeho života v politice.

mirekslavik ( 21. července 2010 11:38 )

Pohádka o tom, jak hodná Popelka založila stranu a prince Bártu až někdy potom zlákala ke spolupráci je samozřejmě lež jako věž - všechny internetové domény nové vzniklé strany v roce 2001 zaregistroval a technicky i administrativně spravoval šéf informatiky ABL Němec - že by se s ním na tom Popelak dohodla bez vědomí prince Bárty, práskaného detektiva? Ha, ha, ha .......

forleni ( 14. července 2010 10:10 )

Ta její láska se jmenuje PRACHY. Nic jinýho. Já bych ho nechtěla ani s těma penězma.

zirafa ( 12. července 2010 21:20 )

kačenka mezi svými......

sakra ( 12. července 2010 10:27 )

Podle hlasu má Bárta skřípnuté koule a to dost.

zlymikes ( 12. července 2010 06:46 )

http://zpravy.idnes.cz/foto.asp?r=domaci&foto1=JUP2b3097_jacques11Am.jpg

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa