Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bárta parkoval na zákazu: Huml ho musí vyškolit

Autor: šim - 
17. července 2010
20:13

Ministr dopravy Vít Bárta má na triku další vroubek, za který mohl ztratit další bod. Respektive jeho řidič, který s Bártou zastavil na zákazu zastavení.

Po jízdě bez registrační značky je to už druhý v krátké době zaznamenaný přestupek. Bárta, který má řidičák jen krátkou dobu, má jediné štěstí, že ho zatím přistihli jen fotografové, nikoli policie. Ministr dopravy, který by všem měl jít příkladem, asi zatím víc rozumí bezpečnostním agenturám než dopravním předpisům.

„Když jsem to při odjezdu zjistil, řidiče jsem pokáral. Nicméně s vozem jsem z místa přestupku odjel já,“ napsal v SMS zprávě TV Nova Bárta, který v ulici s touto značkou už několik let bydlí.

Dopravní expert Stanislav Huml, který se za Věci veřejné dostal do Poslanecké sněmovny, bude muset zřejmě svého spolustraníka poučit, jak se to má v Česku s dopravními předpisy.

torro ( 4. prosince 2010 17:20 )

stejne si ty p.a.r.ch.a.n.t.i budou delat co se jim zlibi nam to nepomuze a komediantovi na HRADE je to sumafuk hlavne ze zjistil ze v KUVAJTU je skutecne TEPLO tschechische SAULUDRU ada mel pravdu

sakra ( 18. července 2010 17:58 )

Prý padni komu padni. Johne, Nečasi a ostatní "politici" jděte do háje a nechte si ty kecy v televizi a tisku. Vám se skutečně věřit nedá.

martha987 ( 18. července 2010 09:17 )

parkoval snad barta???ne, parkoval ridic a to barta nebyl....to autora clanku evidentne vubec nezajima...no, jestli takto informuji o kazde veci....i kdyz co se divim...blesk..co vic dodat..

petr11 ( 18. července 2010 02:43 )

Ano, on zkrátka porušuje zákony. A nejhorši je na tom to, že se nic neděje!! Celá strana vyvovelých by se měla stydět. Kecy, kecy a zase jen kecy. Už toho mám opravdu dost.

reks ( 17. července 2010 22:44 )

Dytˇ je to jenom ministr dopravy co potom chcete ,a čemu že se divíte?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa