Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nahý Topolánek v Řitce: Víme, kdo za tím stojí!

Nahý Toplánek v Řitce
Nahý Toplánek v Řitce  (Autor: David Malík)
Autor: šim - 
5. července 2009
15:53

K billboardu s nahým Mirkem Topolánkem, který se tento týden objevil u silnice R4 v Řitce u Prahy, se přihlásili jeho autoři. Blesk.cz zná jména šprýmařů, kteří k ‚útoku na Mirka‘ použili slavné foto z Berlusconiho vily.

Poté, co ODS rozjela svou prázdninovou předvolební masáž billboardy, na nichž jsou vyfoceni čelní představitelé strany v plavkách, nenechala na sebe reakce dlouho čekat. V Řitce u Prahy se objevil na billboardu nahý Mirek Topolánek.

Základní fotku tvoří variace na dnes již kultovní snímek z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho, kterou pořídil italský paparazzi Antonelo Zappadu. U fotky je ironický nápis „Vracíme důvěru v politiku“ a civilní fotka Mirka Topolánka.

Kdo za tímhle politickým žertíkem stojí?
„Nemáme důkazy, ale nedovedu si představit, kdo jiný by za tím byl, než ČSSD,“ řekl ve čtvrtek mluvčí ODS Martin Kupka. Manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík to však kategoricky odmítl.

Blesk.cz se nyní přihlásili praví autoři – Strana mírného pokroku v mezích zákona. „Chystáme ještě podobné ztvárnění Cyrila Svobody, Petra Gandaloviče či Jiřího Paroubka,“ řekl Blesk.cz mluvčí SMPvMZ Večerníček, alias novinář Jan Novák.

Zdá se, že je se na co těšit!

Předčasné volby 2009: Volební speciál

ctenar ( 6. července 2009 21:39 )

poprvé se vyšvihl díky své rodině - dojemné foto děti, žena, tchán, tchýně a mám dojem, že i vnouče. Z toho všeho mu zůstali 3 kumpáni v trenclích, rozvrácená rodina a znechucení voliči. Neví sám co se sebou a chce zas bruslit na ledě? STAČILO .

petr11 ( 6. července 2009 04:41 )

Ten chlap je pořád nahej!. Do Varů se prý oblékl!

drobek ( 5. července 2009 22:22 )

Stumbanfuhrer Tupohlávek předvedl jako premiér,že jeho zájmem bylo rozstřikovat vlastní semeno kdekoliv v EU,blaho lidu,který mu tyto radovánky platil,měl hluboce v ...píp.Volit jeho modrou chásku může snad jen blázen

dreamss ( 5. července 2009 21:42 )

Jaký ohoz si ta čtyřka obleče příště, zaříznutá tanga? Koho, řekněte lidi, KOHO BUDETE VOLIT?? Tuto modrou ostudu, malého Stalina Paroubka nebo snad komouše? Napište, KOHO KOHO KOHO KOHO

nanuk ( 5. července 2009 20:28 )

že kdejaká k..va se chová slušněji než naší politici, o té čtyřce na bilgordech nemluvě. Jenže jak psal tisk prostitutky jdou s cenami dolú, ovšem politici jsou čím dál tím dražší. Dříve se údajně v bordelu nepřestavovaly postele ale majitel vyměnil ty šlápoty. Měli by jsme udělat to sanm!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa