Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek a spol.: Stojí jim to za to?

Trenky mají prý fotrovské
Trenky mají prý fotrovské  (Autor: ODS)
Autor: hof - 
3. července 2009
06:30

Expremiér Mirek Topolánek (53) je prostě exhibicionista. Nejdřív se odhalil 'v pozoru' ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho (72), teď se Čechům ukazuje na billboardech u chorvatských pláží.

Šaty spolu s ním kvůli kampani ODS odhodili i spolustraníci Ivan Langer, David Vodrážka a Petr Gandalovič. „Chceme pobavit lidi při cestě na dovolenou. Jen doufám, že se nikdo při pohledu na nás nevybourá,“ řekl Vodrážka. Jak svlečené politiky ohodnotila módní expertka Blesku Františka Čížková?

Trenky mají prý fotrovské Trenky mají prý fotrovské | ODS

Petr Gandalovič

Místopředseda partaje zvolil květovaný potisk (zřejmě je romantik) a pro klasika příliš dlouhé nohavice. Surfařské plavky sice letí, jsou lepší variantou než figuru Adonise žádající slipové modely, leč nic se nemá v rámci figury a věku přehánět. Mimochodem, to je až dojemné, jak pan Gandalovič zatahuje břicho...

Mirek Topolánek

Prsa a zhublé, leč nikoli kamenné bříško sežehnuté sluníčkem. Dobrá délka plavkových šortek, jež bohužel nemají k fotrovským spodkům daleko – působí nepodšitě, jsou z příliš tenké látky vzhledu popelínu. Kalhoty spadlé ke kotníkům ale na jeho pošramocené prestiži rozhodně nepřidají.

Ivan Langer

S postavou i výběrem plavek je na tom Ivan Langer nejlépe, ale v kontextu celé grupy i na něm ulpívá popílek provinčnosti. Značkový model ve stylu bermud bývalému ministrovi vnitra sedí, včetně délky nohavic. Ponožka je zřejmě asexuální připomínka reality. Holt, nikdo není dokonalý...

David Vodrážka

Bezkonkurenčně nejhorší model. Podivně vzorované, děsně povytažené plavky, v nichž David »pražský Ken« Vodrážka vypadá jak malý Bobeš v kaťatech. Nemožný postoj, místo vyrýsovaného břicha tukové faldíky. A samostatnou, cirkusu hodnou kapitolou je jeho tetování na paži.

dreamss ( 3. července 2009 14:10 )

opět ostuda - jak jinak.

ctenar ( 3. července 2009 14:09 )

a skončil jako kabaretiér. Ukažte mi nějakého jiného politika v jiném státě, co se vystavuje u silnice jako ***. Opět trapná premiéra. Když néé premiéér, tak trapná premiééra.

oldedek ( 3. července 2009 13:52 )

No vidíte ženský, když si někteří chlapi (spiž lidé mužského pohlaví) vezmou kravatu a navoněj se pitralónem, tak by jste se zbláznily - teď aspoň vidíte jaký jsou to někteří chudáci - jen Lankr má figuru docela dobrou - ale zase se prozradil, že hlavu má na šrot a vyléčit to asi nebude možný...

anasyi ( 3. července 2009 12:37 )

ja si myslim,ze by to zvladli i bez trenek,ale kdo by se na to mel divat

spenatky ( 3. července 2009 10:47 )

llevice tu předvádí jen to, co Paroubek a jeho skvadra zaseli do srdcí jejich ovcí: nenávist, zlobu a závist. Trochu humoru a nadhled, socánci.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa