Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Proč zůstalo místo pro paní Livii prázdné?

Společnost prezidentovi dělal premiér Mirek Topolánek
Společnost prezidentovi dělal premiér Mirek Topolánek  (Autor: ČTK)
Autor: Eva Pospíšilová - 
28. září 2008
05:00

Co se děje u prezidentových? Jen Václav Klaus dorazil v sobotu do Staré Boleslavi na Národní svatováclavskou pouť. Místo pro paní Livii zůstalo prázdné..

Nepřítomnost první dámy zdůvodnil mluvčí Hradu zdravotními problémy. "Je nemocná, má virózu," reagoval na dotaz Nedělního Blesku.

Jenže! Nemá najednou paní Livia zdravotních problémů až moc? Bolestí nohy totiž před nedávnem vysvětlovala i to, proč ji během procházky na zasedání prezidentů V4 ve slovenských Piešťanech držel za ruku její bodyguard. Mimochodem zrovna ten, který jí pomáhal i se stěhováním do patrové vily v pražských Kobylisích, který si manželé Klausovi pořídili loni.

O tom, že u prezidentského páru není všechno v pořádku, se hovoří už několik měsíců. Vlastně od doby, co byl pan prezident přistižen s další mladou letuškou Petrou Bednářovou (29).

Manželka prezidenta se sice na veřejnosti snaží tvářit tak, jako že se jí to nijak netýká, v soukromí to ale podle informací Nedělního Blesku řeší po svém. Od manžela utíká na zámek do Lán, nebo čas od času přespí v právě už zmíněné vile v pražských Kobylisích. Rozvod přesto není na pořadu dne. "Jak jste na to přišli?" podivuje se Klausová a hned dodává: "Pan prezident přece potřebuje pečovatelku."

Video se připravuje ...
Další videa