Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Paní Livii teď doprovází bodyguard...

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Eva Pospíšilová - 
16. září 2008
05:00

Manželka prezidenta se zřejmě rozhodla vrátit úder svému muži Václavu Klausovi (67). První dáma se objevila na veřejnosti v doprovodu jiného muže.

Pěkně hustá atmosféra panuje v manželství prezidenta Václava Klause (67). Po jeho záletech s letuškou Petrou Bednářovou (29) se teď v doprovodu jiného muže objevila na veřejnosti paní Livia (64)! Během víkendové návštěvy Slovenska, kde si dostaveníčko dali prezidenti visegrádské čtyřky, svíral její drobnou ruku bodyguard. Navíc ženatý!

Co to mělo být? "Byl to ochránce, který paní Klausové pomáhal, když scházela ze schodů," reagoval včera na dotaz Blesku, zda se v životě paní Livie objevil nový muž, mluvčí Hradu Radim Ochvat. Jenže... Z fotografie, kterou Blesk získal, je patrné, že nešlo jen o běžné podepření. Navíc z dalších fotek je jasné, že zmíněný bodyguard se nestará jen o bezpečí první dámy. Na konci srpna jí třeba pomáhal stěhovat věci do domu v pražských Kobylisích, který si Klausovi koupili loni. "Asi někdy tam bydlet budeme, tak za ty čtyři a půl roku," snažila se tehdy paní Livia zdůvodnit, proč zrovna nyní vybavuje patrový domek, když společně s manželem ještě nějaký rok bude hradní paní...

A zatímco na konci srpna se také první dáma nad dotazy týkajícími se případného rozvodu, či odloučení podivovala a neodpouštěla si poznámky typu: "Pan prezident přece potřebuje pečovatelku...," nyní už manželskou krizi nevyvrací. Podle informací Blesku žijí manželé sem tam i odděleně. "Jen na veřejnosti se tváří, že se u nich nic neděje," řekl Blesku člověk z okolí prezidentského páru.

Na manželství Klausových se výrazně podepsal zejména románek pana prezidenta s Petrou Bednářovou, s níž se Klaus stýká dodnes. Naposledy je vlastně Blesk přistihl zhruba před deseti dny v jednom z hotelů za Prahou. Petra se sice snažila z utajené schůzky zmizet maskovaná v motorkářské helmě a bundě, ale...

Video se připravuje ...
Další videa