Reggianiová byla za spoluúčast na vraždě odsouzena k 26 letům vězení, z nichž za mřížemi pobyla 16 let. Zbytek si odpykala na svobodě s tříletou podmínkou, která jí skončila letos v únoru.

Původně mohla z vězení odejít po odpykání poloviny trestu v roce 2011, ale odmítla to, protože se k propuštění vázala dvouletá podmínka obecně prospěšné práce. Reggianiová své rozhodnutí zdůvodnila tím, že "nikdy v životě nepracovala a že s tím nezačne nyní". Věznici proto opustila až po uplynutí první podmínky v září 2013. Do svého zatčení v roce 1997 žila v luxusním švýcarském letovisku Svatý Mořic. Její choť prodal firmu v roce 1993 za 170 milionů dolarů investiční společnosti se sídlem v Bahrajnu. Rok před smrtí svou ženu opustil kvůli mladší partnerce.

Wong Kar Wai je znám kromě jiného díky filmu Velmistr o čínském mistru bojových umění. Snímek o Guccim se plánuje už několik let a původně jej měl natočit tvůrce Marťana Ridley Scott. Do hlavních rolí se počítalo s hvězdami, jako je Angelina Jolie, Penélope Cruzová a Leonardo DiCaprio.

sva hej