Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Poprava na benzinové stanici?

Autor: uá - 
3. září 2008
07:57

AKTUALIZOVÁNO: Neznámý pachatel v noci z úterý na středu na benzinové stanici v ústecké čtvrti Předlice zavraždil muže. Kvůli dluhům?

Otřesnou vraždu čerpadláře Jiřího Š. (20) vyšetřují kriminalisté v Ústí nad Labem. Mladík byl přepaden a zavražděn v noci na včerejšek během své služby na čerpací stanici AB Oil v Tovární ulici v Předlicích.

Podle našich informací vypadala jeho smrt jako poprava. Lupiči ho zřejmě střelili zblízka do hlavy. Policisté ho našli ležet v kaluži krve s rukama nad hlavou, jako by se bránil či vzdával.

Mladík prý podnikal a byl hodně zadlužený. Kromě čerpací stanice, kterou měl pronajatou, vlastnil i bar, na který si půjčil peníze, které nevracel. Podle jeho známých proto nemusela jeho smrt souviset pouze s přepadením čerpací stanice.

Kriminalisté zatím neznají přesnou dobu, kdy čerpadlář zemřel. Teprve také zjišťují, co si vrah, který zatím uniká, z místa odnesl. Prosí proto o pomoc veřejnost.

"Vyzýváme případné svědky, kteří 2. září v odpoledních a večerních hodinách tankovali u této čerpací stanice, případně v době od 19.30 do 22.30 hodin projížděli okolo a všimli si pohybu osob, aby kontaktovali policisty. Bude jim zajištěna anonymita," uvedla severočeská policejní mluvčí Šárka Poláčková.

(O jiné vraždě čtěte zde!)

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání