Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Tragédie v podniku v Šaľe: Jozef (†61) se zřítil z 6 metrů na beton, po pádu ještě žil

Autor: jel - 
18. dubna 2024
16:06

Neštěstí se stalo v podniku Duslo ve slovenské obci Šaľa. Jednašedesátiletý zaměstnanec Jozef tam zemřel po pádu ze šestimetrové výšky na beton. Když dopadl na zem, ještě žil, později v nemocnici ale zemřel. Případem se zabývá policie i inspektorát práce.

Jozef měl podle informací TV Markíza v brzkých ranních hodinách v podniku kontrolovat parovod. Při přecházení přes lávku si ale zřejmě nevšiml, že v ní chybí jeden kovový rošt, a otvorem propadl.

Zřítil se z šestimetrové výšky přímo na beton. Po pádu ještě žil a komunikoval. Utrpěl však mnohačetná poranění, mezi nimi i poranění bérce, páteře a pánve. Záchranáři muže převezli do nemocnice v Nitře, kde ale později zraněním podlehl.

„Můžeme potvrdit, že v pondělí 15. dubna došlo ke smrtelnému zranění zaměstnance. Událost v současné době vyšetřuje inspektorát práce a policie, kterým poskytujeme maximální součinnost, a v tuto chvíli nemůžeme poskytnout bližší informace,“ uvedl pro Nový Čas Pavel Heřmanský, tiskový mluvčí společnosti Agrofert, pod kterou Duslo Šaľa patří.

Případem se nyní zabývá policie i inspektorát práce. 

Video  Žena spadla z prvního patra. (13. února 2024)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Michelin ( 18. dubna 2024 17:16 )

👎 To je krutý , těšíš se na po.raný důchod a ... 😨

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání