Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Oblíbenou vychovatelku Janu měl v Senici zastřelit její exmanžel: Po činu zřejmě spáchal sebevraždu

Autor: jel - 
22. března 2024
14:20

Hrůzná událost otřásla ve čtvrtek večer slovenskou obcí Senica v Trnavském kraji. Vychovatelku Janu měl zastřelit její exmanžel přímo před budovou základní školy. Z místa činu pak pachatel utekl. Našli ho se střelným poraněním hlavy, pravděpodobně spáchal sebevraždu.

Dvaapadesátiletá Jana pracovala jako vychovatelka na 1. Základní škole v Senici. Ve čtvrtek večer odcházela z porady a pachatel ji měl zastřelit, když nasedala na kolo. Podle webu Nový Čas měla žena v těle osm ran.

Lidé se k ženě po útoku seběhli a snažili se jí pomoci. I přesto bohužel zemřela. Jak uvedla mluvčí záchranářů Petra Klimešová, přivolaný lékař už na místě konstatoval smrt.

Pachatel po útoku z místa utekl. Podezření velice rychle padlo na bývalého manžela Jany, který se podle známých nedokázal s rozpadem vztahu smířit a na expartnerku stále žárlil. Podle některých ji měl dokonce pronásledovat. Asi půl hodiny po vraždě Jany našla policie muže se střelným zraněním v hlavě. Pravděpodobně spáchal sebevraždu. 

Vychovatelka byla mezi žáky velice oblíbená, uměla pro ně vytvořit poutavý a zajímavý program. S exmanželem měla dvě dcery, ale podle Plus JEDEN DEŇ už spolu nežili delší dobu. Jana měla mít nového partnera. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111. Služba je poskytována nonstop a zdarma.

Michelin ( 22. března 2024 16:46 )

Pokud máte problémy ... ha ha ha ??? 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání