Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ztraceného chlapce našli v lese mrtvého: Rodiče Jarouška (†3) promluvili o bolestivé ztrátě!

Autor: shp - 
25. března 2024
05:00

Prožívají to nejhorší, co se může rodičům stát. Zemřel jim teprve tříletý syn. Už nikdy ho neobejmou, už nikdy ho neuvidí se smát ani plakat a už mu nikdy nedají pusu. Rodiče Jarouška ze slovenského Ďurkova promluvili o bolestivé ztrátě milovaného synáčka. Otec si přitom myslí, že má ve smrti malého dítěte prsty někdo cizí.

Když se minulý týden roztomilý chlapeček ztratil, hledaly ho desítky lidí. Pátrali po něm nejenom rodiče a známí, ale i záchranáři, hasiči a policejní psovodi. Tělíčko Jarouška bez známek života nakonec zahlédl pilot pátracího letadla. Chlapečkovi už nebylo pomoci a rodičům, kterým zmizel při chvíli nepozornosti, zbyly jen oči pro pláč.

Chlapce už pohřbili

Týden po tragédii už rodiče vědí, jaká je příčina smrti jejich hocha. Chlapeček, kterého našli na louce v lese bez bundy, zabilo podchlazení. Pohřeb dítěte již proběhl. „Našeho Jarouška jsme pochovali na místním hřbitově. Odpočívá v malém hrobečku na okraji. Přišlo se s ním rozloučit hodně lidí z dědiny a okolí. Byl to velmi smutný obřad,“ řekl webu Čas.sk otec Ivan.

Dodal, že si myslí, že v jeho smrti musí mít prsty někdo další. Hošík byl totiž nalezen 1,5 kilometru od svého domova. Tak daleko se podle rodičů nikdy nezatoulal. „Jsem přesvědčený, že ho na místo smrti zavlekl někdo bezcitný a bezcharakterní. Jinak si to vysvětlit nedokážu,“ dodal. Otec ani matka dosud na policii nevypovídali. Rodina nechápe proč.

Policie se smrtí dítěte stále zabývá

Krajská policejní mluvčí z Košic Lenka Ivanová potvrdila, že se strážci zákona smrtí malého chlapce nadále zabývají. „Vyšetřování tohoto případu ještě nebylo ukončené a nadále jsou ve věci vykonávané potřebné procesní úkony. Vzhledem k citlivosti případu a věku zemřelé osoby, i s úctou k pozůstalým, bližší podrobnosti poskytovat nebudeme,“ prohlásila.

 

Video  Prokletý horor? Herečka z filmu Poltergeist zemřela ve 12 letech.  - Videohub
Video se připravuje ...

Eda Sztwiertnia ( 25. března 2024 19:28 )

Nechat 3-leté dítě bez dozoru. Co to jsou za retardi. 😡 Zavřít je.

defakto ( 25. března 2024 13:08 )

... matka poslala děti do lesa na dříví , mezi nimi byl i tříletý Jaroušek , děti se vrátili domů ale bez Jarouška , hledalo jej spousta lidí , byl tam i přes noc , nakonec jej našli někde v lese mrtvého.
Rodiče ted viní cizího pachatele , který prý Jarouška odvlekl , namísto toho aby si přiznali , že Jarouška prostě nehlídali a on se jednoduše v lese stratil a zemřel na podchlazení.

mildred ( 25. března 2024 10:52 )

Těžko by ho někdo zavlekl,aniž by mu něco neudělal,zkrátka zabloudil,a proc­hladl,­..bo­hužel­,vini rodiče,..

AHel ( 25. března 2024 10:39 )

Chvilková nepozornost.... co to je....mám dítě a malinké, tak z něj nespustím oči, no jo!!! Mobily a ty zprávy, bez kterých nemohu být, že!!!!!! tak, tak...smutné ale i varovné.... já chování maminek zaostřeno na sebe vnímám, kdykoliv jsem ve Stromovce.... rodiče se nestarají, nehlídají... chtějí mít od dětí pokoj a věnovat se sobě, či partnerovi a nebo ještě tak psovi...dítě už je moooc otravné...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání