Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Neštěstí v oblíbené destinaci Čechů: Řidička najela mezi turisty, kojenec na místě zemřel!

Autor: pma - 
13. března 2024
13:20

V pondělí 11. 3. došlo na španělském ostrově Lanzarote, který je součástí Čechy oblíbených Kanárských ostrovů, k neštěstí. Na chodník u resortu Flamingo autem najela zdrogovaná a opilá řidička. Srazila skupinu turistů a zranila několik osob. Dvě ženy odvezli záchranáři s těžkými zraněními do nemocnice. Pětiměsíčnímu kojenci už bohužel ale pomoci nedokázali. 

K incidentu došlo v pondělí krátce po půl sedmé večer. Skupina několika rodin šla po chodníku v resortu Playa Blanca u hotelu Flamingo na španělském ostrově Lanzarote. V osudnou chvíli mezi chodce najelo auto. 

„Pětiměsíční dítě zemřelo a šest lidí utrpělo různá zranění. Během zásahu na místě jsme zjistili, že dvě ženy jsou zraněny vážně – a byly převezeny do nemocnice,“ potvrdili smutnou skutečnost zasahující záchranáři. 

Podle deníku Daily Mail byla žena, která vůz řídila a do skupiny turistů najela, pod vlivem alkoholu a drog. Deník dále uvádí, že dítě zřejmě pocházelo z Velké Británie, policie tuto informaci zatím nepotvrdila. Ubezpečila ale veřejnost v tom, že se s největší pravděpodobností nejednalo o teroristický útok. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání