Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Trojnásobná vražda v Hořovicích: Oběťmi je žena a dvě malé děti!

Aktualizováno -
25. února 2024
20:38
Autor: ČTK, šim - 
25. února 2024
06:15

Krvavá hrůza otřásla středočeskými Hořovicemi. V bytě v jedné z tamních bytovek byla nalezena tři těla bez známek života. Šlo o matku Lindu a dvě malé děti, všichni zemřeli násilnou smrtí. Podezřelým je ženin partner Tomáš, policie ho vypátrala mrtvého na Břeclavsku. 

Událost se stala v Hořovicích v sobotu později odpoledne. Policisté k případu přijeli na základě oznámení rodinného příslušníka, do bytu v posledním patře v ulici Na Radosti se dostali za pomoci hasičů. Uvnitř našli mrtvou ženu a dvě malé děti.

Podezřelým z trojnásobné vraždy je partner, po kterém bylo od 24. února vyhlášeno pátrání. Údajný pachatel měl být ozbrojen střelnou zbraní. „Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým z tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali. Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z Jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku,“ uvedla v sobotu dopoledne mluvčí. 

Podle informací webu Extra.cz měl být pachatelem Tomáš, otec dětí a partner zavražděné ženy, která se prý jmenovala Linda. Médium s odvoláním na důvěryhodný zdroj uvádí, že vrah měl děti i ženu uškrtit a pak s jejich mrtvolami žil týden v bytě. Údajně měl dokonce z telefonu zavražděné posílat SMS zprávy svému tchánovi a tchyni. 

Případem se policisté dál zabývají, u všech zemřelých byly nařízeny soudní pitvy pro zjištění přesné příčiny smrti. "Bude záležet na výsledcích soudní pitvy, abychom určili, jakým způsobem byly oběti usmrceny," uvedla Richterová.

K tomu, jak dlouho byli mrtví v bytě, neměla informace. Další podrobnosti k případu podle ní policie zveřejní v příštích dnech. Lze předpokládat, že v následujícím týdnu budou hotové prvotní výsledky pitvy, dodala mluvčí.

Video  V bytovém domě v Hořovicích byla nalezena tři mrtvá těla  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Janča Nová ( 27. února 2024 18:22 )

ty asi budeš rozumu mdlého, on se na té ubytovně pouze zašil a zabil, jinak s ní neměl nic společného.

Janča Nová ( 27. února 2024 18:19 )

Dej si facku blbe, i kdyby udělala nevím co, tak měl odejít a ne zabít ji i děti.

Janča Nová ( 27. února 2024 18:18 )

Nemyslím si, že to mělo něco společného s trávou, spíš alkohol.

Kapsa Kapsik ( 25. února 2024 21:46 )

Skoro jak ve vlade...

MADONNA ( 25. února 2024 21:43 )

Vy jste trochu morbidní se mi zdá.....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání